06.02.2020
Vladimir Zelenski - fotografie adorabila cu sotia sa. Presedintele ucrainean a felicitat-o cu ocazia zilei de nastere: „Impreuna cu tine, eu voi reusi orice pe lume.”
Prima Doamna a Ucrainei este astazi omagiata. Elena Zelenskaia a implinit 42 de ani.
Cu aceasta ocazie, sotul ei, presedintele ucrainean, Vladimir Zelenski a publicat o fotografie adorabila cu cei doi, insotind-o cu un mesaj foarte emotionant:
Citeste si: Ea este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei! Vladimir Zelenski si sotia sa, Elena, formeaza un cuplu de cand aveau 17 ani
Sa iubesc. Sa fiu fermecat. Sa ma mandresc. Sa vad reflexia ta in ochii copiilor nostri. Sa simt grija si sustinerea ta. Sa fiu linistit si increzator, stiind ca tu esti mereu alaturi. Sa ma gandesc cum vei reactiona la vesti bune sau mai putin bune. Sa te astept acasa cu aceiași fiori ca la prima intalnire. Sa spun cu privirea ceea pentru ce cuvintele sunt in plus. Sa radem si sa ne fie dor impreuna. Sa mergem prin viata la distanta unei atingeri, fara sa pierdem legatura nici pentru o clipa. Asta este fericirea omeneasca. Cel putin, pentru mine… pentru ca fericirea mea esti tu. Te felicit cu ocazia zilei tale, iubita mea. Iti multumesc pentru fiecare cuvant si pentru fiecare privire, pentru fiecare pas, pe care l-am facut impreuna. Ne asteapta inca multe. Inainte e o cale cu multe cotituri necunoscute si cu multe impresii extraordinare si acest fapt ma bucura enorm, pentru ca impreuna cu tine, eu voi reusi orice pe lume.”, a scris acesta.
Elena Zelenskaia este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei. 
Citeste si: Prima Doamna a Ucrainei – exemplu de stil, eleganta si rafinament. 5 tinute de top ale Elenei Zelenskaia
Elena si Vladimir Zelenski au invatat la aceeasi scoala in clase paralele in orasul Krivoy Rog, dar s-au cunoscut si au devenit un cuplu numai in primul an de facultate. Vladimir a fost student la Institutul Economic Krivoy Rog, unde a obtinut o diploma de drept, iar Elena a studiat departamentul de constructii de la Universitatea Tehnica din Krivoy Rog.
Totusi, Elena nu a lucrat niciodata pe specialitate. Ea sustine ca unicul proiect arhitectural in care s-a implicat este constructia familiei ei.
Citeste si: Prima Doamna a Ucrainei – ravisanta la un eveniment in SUA. Ce tinuta a ales Elena Zelenskaia
Inainte de nunta, cei doi s-au intalnit timp de 8 ani. In 2003, Vladimir si Elena s-au casatorit si acum cresc impreuna doi copii - Alexandra, de 14 ani, si Chiril – 5 ani.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie