24.08.2019
Prima Doamna a Ucrainei – exemplu de stil, eleganta si rafinament. 5 tinute de top ale Elenei Zelenskaia
Dupa victoria spectaculoasa a actorului Vladimir Zelenski la alegerile prezidentiale din Ucraina, sotia sa, Elena Zelenskaia, a devenit una dintre cele mai urmarite personalitati din Ucraina, iar alegerile sale vestimentare starnesc admiratia tuturor.

Aceasta pare sa fie o fashionista inraita, alegandu-si cu mare grija outfit-urile in care se prezinta la intalnirile oficiale.

De rand cu Melania Trump, Regina Rania sau Brigitte Macron, aceasta intra in topul celor mai bine imbracate Prime Doamne din lume. Si mai admirabil este faptul ca deseori Zelenskaia apeleaza la designeri ucraineni, pentru a-si completa garderoba.

Citeste si: Top 7 cele mai stylish sotii de lideri mondiali

Perfecte.md a selectat 5 tinute ale Primei Doamne din Ucraina, care, cu siguranta, iti vor fi si tie pe plac.

1. Elena Zelenskaia a fost mereu alaturi de sotul ei inca din campania electorala. Aceasta l-a insotit pe Zelenski la sediul echipei sale, unde au aflat impreuna rezultatele primului tur de scrutin.

Ea a imbracat un costum rosu-aprins, format din sacou si pantaloni, care s-a potrivit perfect cu parul sau blond si tenul imaculat.

2. Cu multa grija si atentie a fost aleasa si tinuta pentru ceremonia de inaugurare a lui Zelenski ca Presedinte al Ucrainei.

De aceasta data, Elena a optat pentru un costum clasic alb, extrem de elegant.

3. Sotii Zelenski au facut prima vizita oficiala in Belgia, la Bruxelles. Prima Doamna a mizat pe comoditate, abordand stilul casual. Ea a purtat un costum maro-deschis, cu sacou over-size si pantaloni evazati. Elena a renuntat la tocuri in favoarea unor pantofi sport albi. Acest aer libertin o prinde de minune.

4. La intalnirea cu Brigitte Macron, care a avut loc in Franta, Zelenskaia a optat pentru un costum de un albastru-deschis, care i s-a potrivit de minune. Pentru a nu lua accentul de pe tinuta, Zelenskaia a asortat-o cu o pereche de pantofi nude. Perfect, zicem noi!

5. Saptamana trecuta, sotia presedintelui ucrainean a avut o intrevedere oficiala cu Sara Netanyahu, sotia prim-minitrului din Israel in Kiev, la Casa cu himere. Ea a purtat o rochie alba, asortata cu o pereche de pantofi nude. Prima Doamna a accesorizat tinuta cu o centura in aceeasi nuanta pentru a-si pune in evidenta talia de viespe, cu care se poate mandri.

Care tinuta ti-a placut mai mult?

Articole din aceeasi categorie