26.09.2019
Prima Doamna a Ucrainei – ravisanta la un eveniment in SUA. Ce tinuta a ales Elena Zelenskaia
Elena si Vladimir Zelenski se afla intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii.

In cadrul intalnirii cu diaspora ucraineana in Statele Unite ale Americii, sotia presedintelui a purtat un outfit gingas, suav, care, fara indoiala, a intinerit-o.

Aceasta a ales o rochie midi de culoare neagra, pe care a asortat-o cu o bluza cu croi original, parte peste parte, de-o nuanta de roz pudrat. Elena Zelenskaia pare sa fi reusit sa aduca un aer primavaratic la inceput de toamna.

Aceasta a fost admirata de cei prezenti, mai ales de sotul ei, care parca o sorbea din priviri.

Dupa victoria spectaculoasa a actorului Vladimir Zelenski la alegerile prezidentiale din Ucraina, sotia sa, Elena Zelenskaia, a devenit una dintre cele mai urmarite persoane din Ucraina, iar alegerile sale vestimentare starnesc admiratia tuturor.

Aceasta pare sa fie o fashionista inraita, alegandu-si cu mare grija outfit-urile in care se prezinta la intalnirile oficiale.

Citeste si: Prima Doamna a Ucrainei – aparitie impecabila la intalnirea cu sotia premierului israelian. Elena Zelenskaia a purtat o frumoasa rochie alba

De rand cu Melania Trump, Regina Rania sau Brigitte Macron, aceasta intra in topul celor mai bine imbracate Prime Doamne din lume. Si mai admirabil este faptul ca deseori Zelenskaia apeleaza la designeri ucraineni, pentru a-si completa garderoba.

Citeste si: Prima Doamna a Ucrainei – exemplu de stil, eleganta si rafinament. 5 tinute de top ale Elenei Zelenskaia

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie