09.02.2021
Vitalie Advahov a urcat pe un cal intr-un loc de poveste alaturi de familie. Lorena Bogza: „Ptiu, ptiu sa nu fie de deochi!”

Acordeonistul Vitalie Advahov a organizat o escapada impreuna cu familia, la calarit, prin padurea inzapezita.

Familia Advahov nu inceteaza sa bucure internautii cu fotografii pline de dragoste si afectiune. Vitalie Advahov a publicat pe Facebook cateva imagini cu copiii si sotia, in timp ce se plimbau prin padure. Acordeonistul s-a delectat cu privelistile din imprejurime si a incununat aceasta placere cu calaritul. Vitalie Advahov a urcat neinfricat pe cal, iar fotografiile publicate le-a descris astfel: „Miros de iarna, momente de suflet in familie. Coline care ne indeamna la drumetii. A fost o zi superba. Va salut, prieteni dragi!

Anisoara Loghin si-a ales pentru noul sezon tricoul cu numarul 11. Prezentatoarea PRO TV arata splendid in ultima luna de sarcina

Prietenii virtuali ai instrumentistului nu s-au putut abtine de la comentarii, remarcand familia frumoasa aparuta in fotografii. Lorena Bogza este una dintre cei care le-au lasat un mesaj: „Sunteti tare frumosi!!! Abia acum am realizat cat de repede a trecut timpul!!! Parca mai ieri erau mici si uite cat de mari s-au facut! Ptiu, ptiu sa nu fie de deochi!

Anna Lesko, reactie virulenta impotriva unui barbat care a dat de pamant cu nepotul lui - VIDEO

Ce frumusete ! Sunteti minunati , sa fiti sanatosi , fericiti si nedespartiti ! Superbe fotografiile! Doamne ajuta!”, „Sunteti o femeie minunata!!! Va iubim mult!! Domnul sa va ocroteasca!!”, „Pe un cal haiducesc..... Frumos. Multa sanatate si odihna placuta.” - sunt inca cateva dintre comentarii.

Vitalie Advahov este casatorit din 7 februarie 2003 cu Diana Advahov. La 25 iulie 2003 cei doi au devenit parinti cind s-a nascut Cristian, primul lor baiat, la 6 noiembrie 2005 se naste cel de-al doilea baiat, Catalin, iar in 28 septembrie 2012 se naste o fetita ce poarta numele Ana-Maria.

„Cel mai urat si devastator sentiment pe care l-am trait, din fericire, doar de 2 sau 3 ori in viata mea, este invidia, ura." De ce a fost invidioasa Rodica Cioranica pe colega sa din studentie

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie