09.02.2021
Anna Lesko, reactie virulenta impotriva unui barbat care a dat de pamant cu nepotul lui - VIDEO

Imagini de cosmar, in care un baietel din Hunedoara este trantit la pamant de un adult, provoaca indignare in mediul online. Anna Lesko a ractionat vehement si a cerut coalizarea societatii romanesti impotriva agresorului.

Un barbat de 29 de ani din Hunedoara a infuriat sute de mii de romani de pe retelele sociale dupa ce a dat de pamant cu un baiat de 13 ani. Totul s-a petrecut duminica, la un loc de joaca din localitate, dupa ce adolescentul a intrat intr-o altercatie cu fiul sau. Baiatul lovit este nepotul agresorului si a fost transportat la spital cu fisura craniana, informeaza Stirileprotv.ro.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva. Multi conationali vor ca acesta sa fie judecat aspru. Anna Lesko s-a declarat profund mahnita de acest episod scandalos si a solicitat mobilizarea romanilor pentru a lua atitudine impotriva acestuia. 

„Indemn realmente sa facem ceva, nu doar sa experimentam socul emotional si sa ne intoarcem la ale noastre! Ieri am fost intrebata: De ce ai postat acest video?... Raspunsul este cat se poate de firesc: nu pot asista la astfel de scene desprinse din filme de groaza, mancand seminte si aruncandu le pe jos. Traim intr-o lume focusata pe propria persoana, plina de individualism, iar puterea exemplului poate fi cea mai buna arma in lupta cu nepasarea”, a scris artista pe Instagram, indemnandu-i pe romani sa semneze o petitie demarata online pentru pedepsirea aspra a barbatului.

Peste 27.000 de romani au semnat deja petitia, document care cere inchisoare pe viata pentru tanarul care s-a razbunat pe copilul de 13 ani.

Martorii la acest eveniment spun ca barbatul l-a bruscat si pe fiul sau dupa ce a dat de pamant cu nepotul lui.

Articole din aceeasi categorie