08.02.2021
„Cel mai urat si devastator sentiment pe care l-am trait, din fericire, doar de 2 sau 3 ori in viata mea, este invidia, ura." De ce a fost invidioasa Rodica Cioranica pe colega sa din studentie

Jurnalista a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj foarte actual pentru zilele noastre, referitor la invidie si ura, sentimente care acum sunt manifestate foarte mult in mediul online.

Rodica Cioranica a abordat pe internet subiectul trist si dureros de actual - invidia. Ea a relatat o situatie din viata ei, despre care a spus ca a trecut cu greu, insa a inteles ca in viata fiecare are ceva special si din aceasta cauza, sentimentele negative nu ar trebui sa persiste intre oameni.

„Tu m-ai furat” Dan Balan i-a cucerit inima Tinei Karol? Ce mesaj i-a transmis interpreta de ziua lui de nastere

Cel mai urat si devastator sentiment pe care l-am trait, din fericire, doar de 2 sau 3 ori in viata mea, este invidia, ura. Acel #hate fenomen foarte prezent azi in retelele de socializare.
Candva demult, in anii de studentie, cand nu era facebookul si nici instragramul, m-am trezit intr-o zi sa constat ca o invidiez pe o colega care radea tot timpul, care gandea original si dupa care alergau multi baieti pentru ca le era usor sa comunice cu ea. Or, tocmai pentru aceasta usurinta si zambet continuu, ea mi se parea si foarte frumoasa!
Am luptat cateva saptamani cu acea invidie care nu ma lasa sa fiu eu, libera si fericita. Era rugaciunea pe care o indreptam in fiecare zi catre ceruri, pentru ca era insuportabil sa traiesc asa. Iar cand, intr-un final, am reusit sa scap de aceasta distrugatoare mancarime sufleteasca, am vrut sa zbor!

Imnul Republicii Moldova, interpretat de o artista din Japonia. Vezi cat de frumos suna acesta

Suntem prietene si azi. Si nu am invidiat-o niciodata dupa aceea, pentru ca viata a avut pentru fiecare din noi zile cu soare si zile fara...
Am inteles, in timp, nu din versurile lui Eminescu, dar din viata, ca fiecare dintre noi are acel nu stiu ce si nu stiu cum. Este special prin ceva. Cautati acel ceva in voi si bucurati-va de el. Puneti-l in valoare. Pentru ca niciodata, nimeni, nu va putea fi cel mai frumos, cel mai inteligent, cel mai de succes de pe pamant. In schimb, ca tine poti fi doar tu. Cauta acea parte unica a ta si, daca o gasesti, chiar nu iti va mai pasa de altii.
Seara linistita, Chisinau, ca maine mergem la lucru si trebuie sa fim in forma!”, a scris jurnalista pe retelele de socializare, iar in incheiere a mentionat: 

P.S. Si da, daca nu-ti place un om, nu-l urmaresti! E simplu. Dar nu, noi asa nu putem. Ne facem conturi fake si scriem comentarii. Mais pourquoi? Te simti mai bine sa fii mizerabil?”, facand referire la hate-ul raspandit in mediul online, prin comentarii si mesaje mai putin placute, in special in adresarea persoanelor publice.

„8 zile de iad. Cand am putut sa ma ridic singur, am izbucnit in lacrimi” Iosif Prigozhin si Valeria s-au infectat cu COVID-19 in Dubai. Cosmarul prin care a trecut producatorul

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie