08.02.2021
Anisoara Loghin si-a ales pentru noul sezon tricoul cu numarul 11. Prezentatoarea PRO TV arata splendid in ultima luna de sarcina

Prezentatoarea PRO TV, Anisoara Loghin savureaza din plin ultima luna de sarcina si ca in curand va deveni mamica. Frumoasa blondina a publicat pe Instagram un stories in care apare intr-un tricou de fotbal personalizat cu numele Ginsari 11. 

Desi se afla in ultima luna de sarcina, jurnalista arata foarte bine, iar burtica o prinde de minune.

Cea mai mare dorinta a Anisoarei Loghin pentru 2021. „Ma emotionez cand vorbesc despre asta.”

Anisoara abia asteapta sa-si tina in brate copilasul in brate iar anterior ea a spus ca baietelul lor va aparea pe lume la inceputul primaverii: "In luna martie ar trebui sa avem un nou membru in familie.”

Anisoara Loghin a impodobit bradul cu socrii ei. „Impodobeste mama bradul si nu te intrista.”

Anisoara Loghin si fotbalistul Radu Ginsari traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar in luna august 2020 au anuntat ca s-au logodit. 

„Nu, un avion privat ma asteapta la orice ora ma apuca contractiile sa ma duca in Elvetia la o clinica de lux." EXCLUSIV cu Anisoara Loghin, despre sarcina, familie si sarbatori

Cei doi sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata personala, de aceea departe au fost de ochii lumii si atunci cand si-au oficializat relatia. 

De-a lungul timpului, prezentatoarea a adus in fata micilor ecrane oameni talentati, care merita sa fie cunoscuti, hohote de ras, jocuri provocatoare, lacrimi de bucurie, dar si povesti cu mult adevar.

 

Articole din aceeasi categorie