21.05.2022
Valeria Turcan si sotul sau, Maxim, si-au botezat fiul! Vezi cum a decurs evenimentul, dar si petrecerea pe care parintii au dat-o in cinstea lui Saul: „Suntem toti ca niste iepurasi” - FOTO/VIDEO

Valeria Turcan este unul dintre cei mai cunoscuti food bloggeri din Republica Moldova. Recent, ea, impreuna cu sotul ei, si-au botezat fiul. La eveniment, cuplul s-a bucurat de prezenta familiei, prietenilor si celor mai apropiati oameni. Vezi mai jos ce imagini au postat parintii lui Saul, dar si invitatii. 

Vineri, pe data de 20 mai, Valeria si Maxim si-au botezat fiul. Dupa traditie toti au mers la biserica, unde Saul a fost botezat, dupa care a urmat o petrecere data in cinstea micutului. 

Cuplul a trecut prin asta pentru prima data si, din acest motiv, emotiile ii copleseau pe ambii, in special pe Valeria. „Am emotii, incerc sa ma calmez”, a spus aceasta pe pagina sa de Instagram. 

Cu lacrimi in ochi, Vlada Botan si-a amintit despre cel mai teribil moment din viata ei! Tanara a povestit despre accidentul in care a nimerit si cat de mult a afectat-o atat pe plan fizic, cat si emotional: „Ma simteam atata de vinovata...” - VIDEO

Alaturi de ei au fost prezenti familia, prietenii si cei mai apropiati oameni. 

Petrecerea a avut loc intr-un local renumit din capitala. Evenimentul a fost organizat intr-un stil minunat, care se numeste „rabbit country”.

Totul se combina si era foarte dragut. Au fost si flori, si baloane, si chiar morcovi adevarata, pe care oaspetii cu indrazneala ii mancau. „E gustos, e sanatos si are multe vitamine. Suntem ca niste iepurasi”, a mentionat Valeria. 

„Iaca na, poftim, ai cumatra care gateste fel de fel de mancaruri. Si cand vii aici te hraneste cu morcovi”, a glumit Emilian Cretu, care a fost prezent la eveniment, impreuna cu sora sa, Nina Cretu. 

Pentru petrecere, Valeria a ales sa imbrace o rochie, cu guleras alb, cu imprimeuri albastre si o pereche de sandale in tonurile rochiei. Maxim a optat pentru un look casual, o camasa si pantaloni care s-au combinat ideal cu rochia sotiei sale. 

Tatiana Heghea a tinut in secret sexul copilului sau, insa o prietena a dezvaluit taina! Vezi cine este, fata sau baiat - FOTO

Masa pentru oaspeti a fost perfecta. Multe bucate, multa veselie, muzica si voie buna. Invitatii s-au distrat de minune, iar micutul Saul dansa fericit printre oaspetii sai. 

La sfarsitul sarbatorii, traditional a fost adus tortul delicios, din morcov si portocala. Era decorat cu urechiusi de iepure si morcovi. 

Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

Bloggerita a pregatit si niste cadouri pentru cumetrii sai. A pus in mai multe cosuri cate un platou din lemn si mai multe produse, printre care miere de albini, diferite feluri de cascaval, struguri, nuci si fructe uscate. De asemenea, a pus colaci si cate o sticla de vin. „O sa se delecteze maine cu un platou de cascavaluri”, a mentionat Valeria. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie