20.05.2022
Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

Impartaseste in mediul online atat momente fericite cat si mai triste. Recent Maria Ciorici a publicat pe pagina sa de Instagram imagini de la evenimentul de absolvire a gradinitei a fiicei sale.

Maria a postat cateva fotografii insotite de un mesaj emotionant: „Astazi am avut o sarbatoare minunata. Multumim tuturor organizatorilor pentru asa frumos eveniment!”

Dupa absolvire interpreta e decis sa le vorbeasca internautilor si despre momentele mai putin frumoase prin care a trecut impreuna cu fiica sa atunci cand cea mica a frecventat gradinita. „A fost greu, veneam acasa, o linisteam. A doua zi nu o aduceam si veneam peste o zi la gradinita. Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii, poate se speriau de ce facea ea. Si iata asa, pas cu pas. Si acum este un copil foarte bravo. Nu am vrut sa plang, dar aceste lacrimi sunt de bucurie si de rezultatul pe care l-am obtinut pana acum.”, a mentionat Maria in instastory.

 

Dansatorul ucrainean, Max Chmerkovsky a creat o fundatie caritabila in SUA. Vezi cum ii ajuta pe refugiatii din Ucraina - FOTO

De asemenea femeia a multumit educatorilor pentru munca depusa. „Va multumesc tuturor celor care ati fost cu noi si ati crezut in ea. Speram si la scoala sa fie totul bine. Multumesc educatorilor si organizatorilor evenimentului. A frecventat o instituite privata. Nu mi-a fost jale de niciun ban pe care l-am achitat.”

Totodata Maria a spus ca spera ca si la scoala copilul sau sa fie tratat la fel de bine.

Maria Ciorici este o interpreta si bloggerita din Moldova care scrie poezii si face surprize la domiciliu.

„Minunea s-a produs”. Tatiana Heghea a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul

Articole din aceeasi categorie