20.05.2022
Tatiana Heghea a tinut in secret sexul copilului sau, insa o prietena a dezvaluit taina! Vezi cine este, fata sau baiat - FOTO

In primele ore ale diminetii interpreta Tatiana Heghea a nascut cel de-al treilea copil al sau. Artista a publicat si o postare in acest sens pe pagina sa de Instagram.

„Buna dimineata. Minunea s-a produs. Multumesc Doamne.”, a scris Tatiana si a publicat un boomerang alaturi de copilasul sau.

Dupa ce a facut oficial marele anunt, mai multe persoane apropiate interpretei au felicitat-o, iar una din prietenele sale se pare ca a dezvaluit care este sexul copilului.

Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

„Mama de baiat. Felicitari din suflet, draga mea.”, a scris violonista Orchestrei Nationale „Lautarii”, Lilia Rusu Adam in mediul online.

Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov - decorati cu distinctia „Meritul Diplomatic”. Vezi ce mesaj a publicat Vasile Advahov dupa ce a primit premiul - FOTO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au doi copii Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

Articole din aceeasi categorie