20.05.2022
Cu lacrimi in ochi, Vlada Botan si-a amintit despre cel mai teribil moment din viata ei! Tanara a povestit despre accidentul in care s-a pomenit si cat de mult a afectat-o atat pe plan fizic, cat si emotional: „Ma simteam atat de vinovata...” - VIDEO

Interpreta si bloggerita din Moldova, Vlada Botan a purtat un monolog sincer pe canalul de Youtube -Unu noaptea, in care a dezvaluit despre cel mai strasnic moment din viata ei. Tanara a vorbit despre un accident cu automobilul care, dupa spusele ei, putea fi mortal. De asemenea, Vlada a mentionat ca ea nu a mai discutat despre asta in vreun interviu. 

Interpreta se afla in Orhei, orasul sau de bastina, la o terasa cu prietenii. Dupa spusele sale, ea are o ora limita la care trebuie sa ajunga acasa, iar in acea seara tanara nu a putut face o exceptie si s-a pornit la timp, cum si trebuia. 

Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

„Cumva limita era ora 22. Pe la 21:45 a inceput o ploaie puternica si baiatul care era cu noi ne-a propus sa ne lase pe fiecare la casele lor”. 

Ca si fiecare adolescent, tinerii au pornit muzica la maxim, dansau, cantau si se veseleau. Nu aveau viteza foarte mare, insa din cauza ploii soferul a pierdut controlul asupra volanului intr-un moment. 

„Totul s-a intamplat foarte repede. Unica ce poti face in acel moment este sa strigi si atat. 3,2,1... si am intrat intr-un copac. A fost o izbitura extrem de mare, masina sa rupt in doua, copacul a ajuns pana in fata mea si m-a lovit in cap. Geamul din spate s-a spart chiar in fata prietenii mele. Fata din fata stiu ca s-a lovit tare la san”. 

Vlada spune ca in acel moment ea inca nu constientiza ce sa intamplat, era fierbinte si agitata. 

„Nu aveam rani si taieturi in afara coprului. Tot ce se intampla, era in sufletul meu. Aveam frica de a-i dezamagi pe parintii mei”. 

Neintelegand ce se intampla si ce face, Vlada a pornit pe jos acasa, prin ploaie. Pe drum ea l-a sunat pe mosul ei si l-a rugat sa vina sa o ia. 

„Cand am ajuns la mosul meu acasa, m-am intins pe pat si intr-un moment a inceput sa iasa spuma din gura mea. Nu intelegeam ce se intampla. Matusa mea a chemat ambulanta si ei au spus ca am comotie. Am mers la spital, unde am fost internata. Deja a doua zi am inceput sa inteleg ce ma doare si ce simt. 

Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov - decorati cu distinctia „Meritul Diplomatic”. Vezi ce mesaj a publicat Vasile Advahov dupa ce a primit premiul - FOTO

Partea cea mai interesanta a fost ca eu inca ma gandeam cum sa spun totul parintilor mei. L-am vazut pe tatal meu plangand cand a intrat la mine. Apoi si mama a venit. Nu vroiam sa-i dezamagesc, ma simteam atat de vinovata”. 

In acel moment, interpreta spune ca si-a dat seama ca are niste parinti extraordinari. „Ma mandresc ca ei sunt parintii mei”. 

Atunci tanara a inteles ca in viata nu exista doar momente bune, exista si momente neplacute. 

„Dupa acel accident am inteles ca in viata totul este cu o norma, este si bine, este si rau. E bine ca avem uneori astfel de lectii in viata, pentru ca asa intelegem ca nu totul este perfect si ideal”. 

„Minunea s-a produs”. Tatiana Heghea a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul

Intregul interviu, il poti urmari mai jos. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie