17.02.2022
Un cuplu asortat la Gusturile se Discuta! Ilie si Tatiana Maxian au uimit nu doar cu tinutele asortate, dar si cu mancarea pe care au pregatit-o: „O combinatie placuta” - VIDEO

Sotii Maxian reusesc de fiecare data sa impresioneze prin aparitiile lor, iar in aceasta duminica, fiind invitati la emisiunea ,,Gusturile se Discuta", l-au impresionat cu ce au gatit pe cheful Petru Chicu. Pe langa gatit, acestia au trecut si testul cuplului. Daca s-au descurcat, afla din reportajul ce urmeaza. 

Imbracati ca de sarbatoare si, desigur, asortati, sotii Maxian au incins atmosfera la propriu in bucataria „Gusturile se Discuta”.

„Imi place ca v-ati asortat. E foarte frumos”, spune Dianna Rotaru. 

S-a dovedit ca familia Maxian are gust nu doar la haine, ci si la alegerea bucatelor. Mai cu seama ca au un restaurant. 

Este „fata lui tata” si au o relatie de invidiat! Anatolie si Camelia Melnic au facut facut provocari nebune impreuna si au cantat hitul anilor 2000: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.” - VIDEO

„Chiar sunt curios ce v-om manca astazi”, a spus Petru Chicu.

„Astazi v-om manca parjoale din peste cu orez si legume. Dar parjoalele sunt cu un ingredient secret”, a mentionat Tatiana Maxian. 

Anatolie Melnic i-a facut pe sotii Maxian sa rascoleasca in amintiri si sa isi aduca aminte despre momentul in care s-au cunoscut. 

„El canta intr-o formatie, se numea „Duet” si am incercat si noi sa cantam un duet. De cand ne-am cunoscut eu mai fredonam din cand in cand si el a spus ca ii place cum eu cant”, spune Tatiana.

Tatiana si Ilie sunt cunoscuti pentru faptul ca isi asorteaza mereu tinutele. 

„Mi se pare ca in 2014 am incercat pentru prima data sa ne asortam tinutele. Eram imbracati ambii in tricouri la fel si am avut cele mai multe aprecieri pe Intagram la acea poza. Asta ne-a motivat si chiar facem din placere chestia asta”, spun invitatii. 

Pentru a afla cat de bine se cunosc, Anatolie Melnic i-a provocat la testul cuplului.

Uniunea Europeana ajuta copii din Republica Moldova sa devina genii

„Zii Diannei la ureche culoarea ta preferata, iar tu te uiti doar la mine si imi zici care este aceasta”, a spus Anatolie Melnic. „Culoarea lui preferata este - alb”, a spus Tatiana, nimerind in tinta. „Acum spunei-i Diannei la ureche mancarea preferata”, a mentionat Anatolie. „Mancarea lui preferata este - zeama”, si aici a ghicit Tatiana Maxian. 

Si daca testul cuplului l-au trecut cu brio, a venit momentul decisiv sa afle de la cheful Petru Chicu daca s-au descurcat si in bucatarie. 

„Imi place, e gustos. Legumele sunt calite bine, cu sos de rosii. Si la gust sunt okay, are si dulcime si acrime, e o combinatie destul de placuta.Si inclusiv si orezul acesta colorat”, a afirmat Petru Chicu.

A facut Facultatea de Drept la Iasi, a devenit osteopat in Marea Britanie, insa pasiunea sa este fotbalul! Afla povestea lui Stelian Rosca - cel care a reusit sa organizeze un eveniment frumos pentru a ajuta copiii nevoiasi din Moldova - VIDEO

Emisiunea „Gusturile se Discuta” poate fi urmarita in fiecare duminica, de la 20.30, numai la Pro TV. 

Articole din aceeasi categorie