17.02.2022
Este „fata lui tata” si au o relatie de invidiat! Anatolie si Camelia Melnic au facut provocari nebune impreuna si au cantat hitul anilor 2000: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.” - VIDEO

O editie plina de umor, provocari nebune si piese incomparabile a avut loc aseara la emisiunea O Seara Perfecta, unde invitati au fost Anatolie si Camelia Melnic. Acestia au povestit despre piesa lansata, relatia tata-fiica si s-au distrat indeplinind challenge-uri provocatoare. 

De curand, Anatolie Melnic impreuna cu fiica sa au lansat un cover al piesei Vino la mine. 

„Am facut piesa asta pentru a avea o amintire cu Camelia si ea cu mine. Era piesa pe care o includeam in fiecare seara de doua-trei ori atunci cand lucram la discoteca in sat.” ,povesteste prezentatotrul Pro TV.

Au trecut 24 de ani de cand a fost facuta fotografia! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cand a evoluat pentru prima data pe scena - FOTO

Desi multi l-au criticat pe Anatolie pentru alegerea piesei, acesta a venit cu o reactie: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.”  ,a spus el.

In cadrul intervievarii Anatolie impreuna cu Anisoara Loghin au jucat un joc in care au ghicit denumirile ma multor piese. Acestia s-au amuzat amintindu-si de hiturile anilor 2000, dar si ale interpretilor autohtoni.

Invingator a fost Anatolie, ghicind un numar mare de melodii, iar drept pedeapsa Anisoara Loghin a mancat mandarine cu piper si ketchup, iar in semn de solidaritate a mancat si Anatolie cu Camelia.

Distratia nu s-a finisat prea rapid, iar un alt joc a urmat in scurt timp. Atat Anatolie cat si Camelia au ghicit mai multe cuvinte si expresii in timp ce ascultau muzica in casti. 

Aubrey Jade, micuta fashionista urmarita de peste 240.000 de persoane pe Instagram

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie