16.02.2022
A facut Facultatea de Drept la Iasi, a devenit osteopat in Marea Britanie, insa pasiunea sa este fotbalul! Afla povestea lui Stelian Rosca - cel care a reusit sa organizeze un eveniment frumos pentru a ajuta copiii nevoiasi din Moldova - VIDEO

Nu este neaparat sa fii acasa ca sa-i ajuti pe oamenii de aici. Acest lucru il demonstreaza Stelian Rosca, organizatorul unui eveniment frumos in Marea Britanie care are drept scop strangerea de fonduri pentru copiii din Moldova care au nevoie de ajutor. Acesta a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta unde a povestit mai multe detalii.

S-a nascut in satul Truseni, dupa care a plecat la Iasi unde si-a facut studiile. In Marea Britanie a ajuns putin mai tarziu, acolo incepand sa lucreze in domeniul constructiilor. Nu s-a oprit doar la studiile de la Iasi si a facut inca o facultate in Marea Britanie. Iar lucrul ce i-a placut mereu a fost fotbalul, insa pe care nu a putut sa-l practice mereu.

Stelian Rosca recunoaste ca vine destul de des acasa pentru ca mai are rude in tara. „Mai am rude, o parte din familie este inca in Moldova. In Moldova vin cu cea mai mare bucurie. Ma mandresc sa spun ca sunt din Moldova. Avem o traditie frumoasa, o cultura deosebita.”, a mentionat Stelian Rosca organizator „Fotbal in UK”

Face muzica de o viata, este ambitios si foarte talentat! Ce spune Marej despre asocierea lui cu solistul formatiei Carla's Dreams: „Eu il stimez si ii admir creatiile, dar totusi eu vreau sa fiu aparte de el, cu stilul si melodiile mele proprii” - VIDEO

Chiar daca a facut Facultatea de Drept la Iasi si-a dat seama ca nu-i aduce placere acest domeniu. „Dupa ce am inceput sa practic mi-am dat seama ca domeniul juridic nu este acel lucru care vreau sa-l fac pentru restul vietii. Acest lucru m-a motivat sa plec in Marea Britanie unde am lucrat in constructii. Stateam la acel moment cu vreo 6 oameni in camera, cu vreo 20 in casa si cu o singura baie.”, a povestit Stelian.

El a mentionat ca anume acea perioada l-a facut sa fie mai puternic.

In Marea Britanie a facut Facultatea de Osteopatie si acum activitatea sa de baza este anume in acest domeniu. „Am inceput cu niste cursuri de masaj din Iasi si multi m-au incurajat ca mi se primeste acest lucru. Cu ajutorul osteopatiei putem detecta dezechilibrele biomecanice ale corpului.”

Victoria si David Beckham, amintiri de neuitat din tinerete. Ce mult se iubeau si acum 24 de ani

Cu toate acestea, pasiunea cea mare a lui Stelian este fotbalul. El a povestit ca inca de cand era in scoala, la fiecare pauza era pe terenul de fotbal.

„Fotbal in UK” este un eveniment foarte drag pentru Stelian Rosca, iar pe 6 martie urmeaza sa fie la a treia editie. Prima editie a fost la inceputul lunii octombrie a anului trecut si a doua la finalul lunii octombrie. 

„Acest eveniment este preconizat si pentru maturi, dar si pentru copii. Acolo o sa fie si volei si muzica live, dar si bucate traditionale. Proiectul are scopul de a promova un mod activ de viata si totodata oferirea unui sprijin persoanelor de acasa care se afla in dificultate.”, a povestit Stelian Rosca.

Horoscop 16 februarie 2022. Singura zodie care are azi noroc. Probleme cu banii si dragostea pentru nativi

Articole din aceeasi categorie