11.07.2024
TOP vedete din Moldova, care au devenit tătici în 2024 - FOTO

Pe lângă faptul că se bucură de succes și/sau ne încântă cu prestațiile lor de fiecare dată când pășesc pe scenă, aceștia sunt și niște tătici model.

Anul 2024 a fost unul plin de evenimente și surprize. Pentru unele vedete de la noi însă acesta va rămâne mereu în amintire pentru că le-a adus noi responsabilități, dar și o fericire nemăsurabilă, cea de a deveni părinți.

Nouă lovitură primită de rege din partea Prințului Harry! Promite să dezvăluie „activitățile ilegale”

Perfecte.md îți propune să-i cunoști pe cei care au avut norocul ca în 2024 să devină tătici!

Corneliu Botgros a devenit tătic în urmă cu o lună pentru a doua oară, instrumentistul mai are un fecior din căsătoria anterioară cu Adriana Ochișanu.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar ceresc. Mulțumesc soției mele, Angela, pentru șansa de a fi din nou tată, sunt foarte fericit pentru ce mi-a oferit viața. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit bucuria noastră. Sunt un om împlinit, am băiat și fată. Sănătate și creștere ușoară tuturor copiilor din această lume. Camelia, bine ai venit pe lume - bine ai venit acasă”, a scris Corneliu pe pagina sa de Instagram după ce soția acestuia a născut.

De la 110 kilograme, la 60. Cum a reușit o femeie de 34 de ani să slăbească zeci de kilograme: „Mi-am recăpătat încrederea în mine” - FOTO

Petru Haruța a devenit tătic în ianuarie, soția acestuia a adus pe lume o fetiță și un băiețel.

Rochie neagră la o nuntă? Ce culori se poartă la un astfel de eveniment dacă ești invitată - FOTO

Omul de afaceri și influencerul Dan Ioniță a devenit tătic pentru a doua oară la data de 11 mai 2024, acesta mai are un băiețel din fosta relație pe nume Artur.

„Suntem în culmea fericirii! Cristina a născut un băiețel perfect sănătos de 3,7 kilograme. Vă mulțumim pentru mesajele frumoase! Vă iubim”, a menționat Ioniță în descrierea primei fotografii în care a apărut alături de nou-născut.  

Cum s-a schimbat relația dintre Diana Stoica și soțul ei după ce au devenit părinți: „Chiar o să menționez...” - VIDEO

În acest an urmează să devină tătici: interpretul Igor Stribițchi și Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone.

Articole din aceeasi categorie