11.07.2024
Cum s-a schimbat relația dintre Diana Stoica și soțul ei după ce au devenit părinți: „Chiar o să menționez...” - VIDEO

Invitată recent în studio la O Seară Perfectă, interpreta Diana Stoica a vorbit despre perioada frumoasă prin care trece la moment și anume maternitatea.

„Tot ziceai de soțul tău și mă întrebam cum l-ai redescoperit pe el în calitate de tată și dacă s-au schimbat lucrurile între voi?”, a întrebat Anișoara Loghin, prezentatoarea serilor perfecte.

Stoica a recunoscut că de când a născut, relația ei cu soțul a devenit și mai puternică: „Intre noi s-au schimbat lucrurile doar spre bine și sper așa să continue pentru că el și așa mă iubea și avea grijă de mine, dar acum are un dublu respect decât îl avea și o grijă aparte. Este mult, mult mai responsabil, face de toate. Se rupe în toate părțile doar să ne fie nouă bine”.

Cu toate acestea, Diana a recunoscut că soțul nu o ajută la... schimbatul scutecelor.

Rochie neagră la o nuntă? Ce culori se poartă la un astfel de eveniment dacă ești invitată - FOTO

„Ce ține de scutece chiar o să menționez. Nu a schimbat încă niciun scutec, nu a avut ocazia. De fapt, a schimbat o singură dată, dar a fost unul ușor. Nu a avut el acolo treabă tare mare. În rest nu a schimbat, nu a avut ocazia, pentru că eu mai mereu sunt cu fetița și mie îmi place ca toate lucrurile să fie aranjate și corecte”, a explicat Diana Stoica.

Diana Stoica este o interpretă din Republica Moldova. Aceasta s-a făcut cunoscută în 2018 dupa ce a lansat melodia „Muzica răsună”. Aceasta este casatorită cu Dan Petras.

Nouă lovitură primită de rege din partea Prințului Harry! Promite să dezvăluie „activitățile ilegale”

Articole din aceeasi categorie