11.07.2024
Nouă lovitură primită de rege din partea Prințului Harry! Promite să dezvăluie „activitățile ilegale”

Prințul Harry va apărea într-un nou documentar în care va vorbi despre hărțuirea telefonică.

Prințul Harry va apărea într-un nou documentar despre hackingul telefonic, a anunțat canalul de televiziune ITV. Ducele de Sussex a stat de vorbă cu reporterul Becca Barry, unde a discutat despre scopul său de a expune ceea ce el descrie drept „activitățile ilegale ale ziarelor tabloide din Marea Britanie”.

Emisiunea, la care mai participă Hugh Grant, Charlotte Church și Paul Gascoigne și care se intitulează „Tabloide în proces”, va fi difuzată pe ITV1 pe 25 iulie la ora 21.00. Prințul Harry a declarat război presei britanice cu mult timp înainte ca el și soția sa, Meghan Markle, să se retragă din funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020. În ultimii ani, Prințul Harry a intentat un total de șase procese împotriva mass-media.

Top 10 cele mai urmărite conturi de Instagram din Moldova! Cine au reușit să adune comunități de sute de mii de urmăritori, dar și cine se află acum în fruntea clasamentului - FOTO

Ducele de Sussex a acuzat tabloidele britanice de intruziunea în viața sa și de hărțuirea soției sale, precum și a mamei sale, regretata Prințesa Diana. De asemenea, el a acuzat presa și guvernul că sunt „la pământ”, „corupte” și „părtinitoare”. Într-o declarație ca martor într-unul dintre procese, Prințul Harry a spus într-o declarație scrisă: „Din punctul meu de vedere, pentru a salva jurnalismul ca profesie, jurnaliștii trebuie să îi expună pe acei oameni din mass-media care au furat sau au deturnat privilegiile și puterile presei și care au folosit mijloace ilegale sau ilicite pentru propriile lor câștiguri.

Simt că trebuie să mă asigur că acest comportament ilegal este expus, pentru că, evident, nu vreau ca altcineva să treacă prin același lucru prin care am trecut eu la nivel personal.

Dar, de asemenea, la nivel național, deoarece, în acest moment, țara noastră este judecată la nivel mondial prin starea presei și a guvernului nostru - ambele cred că sunt corupte”.

SURSĂ FOTO: GOOGLE

Horoscop 11 iulie 2024. Probleme la locul de muncă pentru mai multe zodii

Articole din aceeasi categorie