11.07.2024
De la 110 kilograme, la 60. Cum a reușit o femeie de 34 de ani să slăbească zeci de kilograme: „Mi-am recăpătat încrederea în mine” - FOTO

O femeie în vârstă de 34 de ani, mama a doi copii, este acum de nerecunoscut după ce a slăbit 51 de kilograme. După ani la rând în care a mâncat numai la fast-food, ea a hotărât că e timpul pentru o schimbare.

Tara Pace, o femeie de 34 de ani, care trăiește în Sydney, Australia, cântărea 110 kilograme când a realizat că nu poate să țină pasul cu cei doi copii ai ei, pentru că obosește prea repede.

Nouă lovitură primită de rege din partea Prințului Harry! Promite să dezvăluie „activitățile ilegale”

Obsedată de mâncarea de la fast-food, femeia cheltuia 200 de dolari pe săptămână și nu-i păsa dacă două mese consecutive conțineau produse nu tocmai sănătoase, printre care paste, pui prăjit ori tot felul de burgeri sau pizza.

La un moment dat, însă, ea și-a dat seama că nu poate ține pasul cu cei doi copii ai ei. Ba chiar a aflat că fiul ei cel mare, Tyler, acum în vârstă de 15 ani, era ținta glumelor colegilor pentru că mama lui era grasă.

Din dorința de a-și recupera silueta pierdută, ea a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului. Ulterior, și-a schimbat dieta, iar rezultatele sunt extraordinare: a slăbit 51 de kilograme.

„Am fost slabă și sănătoasă, dar, pe măsură ce am înaintat în vârstă, am intrat în relații toxice și m-am refugiat în mâncare. Ulterior, l-am cunoscut pe soțul meu și am devenit comodă. Mâncam prea mult și nu-mi pasa. Era dependentă de fast-food”, a spus ea.

În septembrie 2022, și-a făcut operație de micșorare a stomacului la o clinică privată. A plătit 6.000 de dolari, însă nu regretă nimic, căci s-a transformat complet.

„Până în decembrie slăbisem deja 20 de kilograme, iar oamenii au început să fie curioși și să pună întrebări”, a mărturisit tânăra, care a dezvăluit că a început să mănânce sănătos și se simte foarte bine în pielea ei, mai ales că a ajuns să dea jos 51 de kilograme.

Top 10 cele mai urmărite conturi de Instagram din Moldova! Cine au reușit să adune comunități de sute de mii de urmăritori, dar și cine se află acum în fruntea clasamentului - FOTO

„Sper să mă mențin la 60 de kilograme. Mi-am recăpătat încrederea în mine. Mă simt foarte bine și sunt mult mai energică”, a spus tânăra, care se bucură acum de tot felul de activități și cu fiul cel mic, Elijah, care are nouă ani.

În ceea ce privește alimentația, ea a mărturisește că mănâncă des omletă cu șuncă și brânză, salată Caesar, orez cu porc sau pui, salată de legume.

SURSĂ FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie