02.06.2023
Tatiana Nastas, dedicata fetitelor sale! Vezi cum s-a schimbat viata prezentatoarei stirilor Pro TV dupa aparitia celui de-la doilea copil: „E greu dar in schimb e atat de frumos, a doua oara e cu totul diferit” - VIDEO

De ziua Internationala a copilului invitate in studioul O Seara Perfecta a fost prezentatoarea Pro TV, Tatiana Nastas, alaturi de fiica ei Diana.

Prezentatoarea Pro TV, Tatiana Nastas a dezvaluit ca acum se bucura de timpul petrecut acasa cu fetele sale. „Sunt dedicata suta la suta maternitatii, copiilor, Diana merge la gradinita si nu sunt chiar amandoua pe capul meu. Dar cu asta mica amandoua acasa, ma dedic un pic mai mult decat m-am dedicat cu Diana, pentru ca am revenit foarte repede la lucru. Incerc sa ma spal de regretele pe care le-am avut cu Diana. Cred ca orice mama are un sentiment de vinovatie ca nu ai fost acolo sa-i vezi primele nu stiu ce si incerc acum sa prind la maxim toate momentele.”

In ultima perioada aceasta este foarte des intrebata cand revine din nou la munca, Tatiana a marturisit: „Nu mi-am rezervat un timp, eu vreau sa revin, chiar imi e dor de munca, nu credeam ca o sa imi fie dor asa de repede, caci voiam sa ma odihnesc un pic, dar asta nu e odihna. E obositor sa fii mama non-stop, sa vorbesti toata ziua cu copii sau cu alte mamici tot despre copii. Acum vreau sa incep diversificarea cu Leila, sa vedem cum o sa mearga pentru ca eu o alaptez si vreau sa vad cum o sa mearga.”

Si-au spus primul „Te iubesc” intr-un loc extrem de romantic! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, cum a reusit sa o cucereasca pe Olga Tapordei - VIDEO

Tatiana a povestit si despre cea de-a doua sarcina: „La noi nu a fost o sarcina tocmai planificata, imi amintesc ca cu o saptamana inainte sa o concepem, am avut o zi de nastere si era o fata cu un bebelus si l-am luat in brate si am zis Doamne, parca as vrea si eu, si parca am menit. Nu a fost planificat, dar nici nu ne pazeam sa nu vina al doilea copil. Ca si incarcatura emotionala am fost un pic socata, nu stiu de ce, dar am fost socata si ma gandeam ce o sa fac eu cu doi copii, cum o sa ma descurc. E posibil, lumea are si cate 8 - 9, dar eu am zis ca imi ajung doi si gata inchidem fabrica. Totusi copiilor trebuie sa le dai si altceva decat sa-i nasti, trebuie sa le dai afectiune, atentie, trebuie sa te ocupi cu ei si eu si sotul meu nu avem poate atata energie ca sa facem toate aceste lucruri cu mai multi copii. E greu, dar in schimb e atat de frumos, a doua oara e cu totul diferit.”

Are sau nu iubit? Andreea Cuciuc, detalii despre viata personala: „Tata sa nu se teama...” - VIDEO

„Cel mai greu este sa te imparti in doua cand sunt doi copii pentru ca copilul mai mare oricum sufera, chiar daca tu incerci. Noi prima perioada cum faceam, Leila era foarte mica si o luam doar la alaptat practic era sotul cu ea sau venea mama si incercam sa ii dedic Dianei tot timpul. Acum Leila e un pic mai mare si are si ea nevoie de atentie si intr-o seara Diana era suparata si mi-a zis ca tu ii acorzi atentie doar Leilei si m-am simtit asa de parca mi se strangea inima. Asta mi se pare cel mai greu, pentru ca te epuizezi si tu moral si psihologic. Sotul in schimb este intelegator si ma ajuta cand poate, deoarece el munceste.”, a mai adaugat Tatiana.

Tatiana a povestit si despre cum era si ea in copilarie, aceasta a marturisit: „Eu eram foarte cuminte la gradinita, de bebelus chiar si mama si rudele mele spuneau ca eram ca un bot de aluat cum ma puneau asa si stateam si eram cuminte nu faceam boroboate. Se intampla sa ma lovesc la genunchi si ma temeam sa merg acasa sa ii spun mamei, dar boroboate nu faceam. Cand am crescut mai mare deja am prins la curaj.”

Leo DiCaprio, la nunta de peste 12 milioane de dolari, in Sardinia. A adunat starurile de la Hollywood

Articole din aceeasi categorie