07.04.2021
Sunt nascuti ambii in aceeasi zi, doar ca la 25 de ani distanta unul de celalalt. Care e secretul casniciei dintre Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, care isi traiesc iubirea deja de 20 de ani

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Se iubesc de mai bine de doua decenii si se sorb din priviri la fiecare aparitie pe covorul rosu. 

Citeste si :  Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

Cei doi actori au demonstrat ca varsta nu poate fi un impediment in calea iubirii adevarate. Catherine Zeta-Jones (51 de ani) si Michael Douglas (76 de ani) impart aceeasi zi de nastere, amandoi sunt nascuti in 25 septembrie, doar ca la 25 de ani distanta unul de celalalt. 

S-au casatorit in noiembrie 2000 si au impreuna doi copii superbi: Dylan (20 de ani) si Carys (17 ani). Actorul mai are un baiat, Cameron, din casnicia cu Diandra Luker.

A venit iepurasul! Cum au sarbatorit vedetele in acest an, Pastele Catolic

Cel din urma are un trecut tumultuos si s-a plans mereu de relatia cu tatal sau. Cameron Douglas (42 de ani) a facut dezvaluiri in cartea sa de memorii „Long Way Home” despre dependeta de droguri, anii petrecuti in inchisoare, dar si despre relatia dificila pe care o avea cu Michael. Intre timp, cei doi au facut pace. 

Frumoasa actrita a acordat recent un interviu publicatiei Wall Street Journal. Catherine Zeta-Jones a facut dezvaluiri despre mariajul cu Michael Douglas si felul in care au reusit cei doi sa treaca peste toate problemele aparute de-a lungul anilor. 

„In primul rand, ne distram mult impreuna. Sotul meu este cu 25 de ani mai in varsta decat mine. Asta nu este un secret pentru nimeni. Ca in orice relatie, nu ar fi normal daca nu ar exista suisuri si coborasuri”, a declarat actrita, potrivit People.

„Constante sunt iubirea si respectul. Nu ne-am pierdut niciodata simtul umorului si ne bucuram unul de compania celuilalt”, a spus Catherine.

„Sotul meu si cu mine petrecem mult timp impreuna pentru ca, spre deosebire de atatea cupluri, noi nu am avut niciodata o slujba de la 9 la 5. Suntem sau nu suntem plecati. Eu ori lucrez 16 ore pe zi, ori nu. Iar el face la fel. Asa ca am avut in relatia noastra mult timp in care am fost doar noi doi. Am trait 12 ani pe insula Bermuda, crescandu-ne copiii. Ne-am acordat spatiu, iar umorul nostru e de lunga durata”, a adaugat actrita. 

Imagini rare cu cea mai stilata femeie din Iordania. Cum arata Regina Rania in tinerete

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie