07.04.2021
Imagini rare cu cea mai stilata femeie din Iordania. Cum arata Regina Rania in tinerete

Regina Rania a Iordaniei este fara indoiala una din cele mai stilate regalitati din lume. Dupa ce a devenit sotia regelui Abdullah al II-lea, Rania s-a remarcat printr-un stil impecabil, prin frumusetea naturala si prin maniere demne de o personalitate de rang inalt. 

Citeste si :  Diana Grigor se odihneste in Egipt, cu gasca de prietene: "Daca mergi cu oameni de calitate, vacanta poate fi si mai buna decat atunci cand mergi cu iubitul" - VIDEO

In varsta de 50 de ani, regina Rania a ramas parca neschimbata odata cu trecerea timpului. Dovada sunt imaginile din tinerete, postate de ea pe Instagram. Majestatea Sa are aceeasi culoare si lungime a parului si un machiaj discret, ca si in prezent. 

Imaginile de mai sus au fost realizate pe vremea cand cei patru copii ai ei aveau intre 5 ani si cateva luni. 

Inca din primii ani de casnicie, regina Rania a afisat un stil modern, purtand haine din denim sau costume cu pantaloni, mai putin obisnuite pentru femeile din tara ei. Odata cu trecerea anilor, Majestatea Sa si-a adaptat stilul la tendintele vremii, afisand mereu un look rafinat. 

Citeste si :  La nici 17 ani, are sute de mii de urmaritori pe Instagram, TikTok si Youtube si a muncit trei ani pentru a lansa un videoclip care a adunat in cateva zile 100 k de vizualizari.  Vlada Botan: „Am investit munca, dragoste si activitate, niciodata nu am investit bani” - VIDEO

Sursa foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie