05.04.2021
A venit iepurasul! Cum au sarbatorit vedetele in acest an, Pastele Catolic

Anul acesta, credinciosii au sarbatorit Pastele Catolic duminica, 4 aprilie, in timp ce ortodocsii vor sarbatori Invierea Domnului pe data de 2 mai.

Citeste si :  Melania si Donald Trump, aplaudati la slujba de Paste. Si-au petrecut ziua alaturi de nepoti

Pastele este o sarbatoare de familie. Vedetele nu au schimbat traditiile si au petrecut aceasta zi cu familia si prietenii. Am adunat mai jos cele mai frumoase fotografii ale celor care au sarbatorit.

Andreea Esca

„Aceste suporturi pentru oua, de Paste, le-au facut copiii, in urma cu 10 ani:) la un atelier de ceramica pe care il adorau. Acum vreo doi ani, unui iepuras i s-a spart o ureche si am adunat fiecare bucatica pentru a o lipi cat mai bine. La fiecare sarbatoare pascala ma uit la ele si imi amintesc de ei mici... Nicio alta decoratiune nu are , pentru mine, valoarea amaratilor astora de iepuri ciobiti Paste Fericit, tururor celor care sarbatoresc astazi invierea Domnului!”, a scris prezentatoarea stirilor PRO TV Romania, pe pagina sa de Instagram, iar fiica ei, Alexia, a postat in Instastories diverse imagini de sarbatoare.

Familia Kardashian

Kim Kardashian

Familia Regala a Marii Britanii

„Va doresc tuturor un Paste sigur si fericit”, e scris pe pagina oficiala de Instagram kensingtonroyal al Printului William si Kate Middleton.

Barack si Michelle Obama

Fostul Presedinte SUA a publicat pe Instagram o fotografie de arhiva si a scris: „Din acest Paste, sper ca putem lua cu totii ceva timp pentru a reflecta la binecuvantarile de care ne bucuram si la speranta pe care o avem pentru un viitor mai luminos. De la familia noastra la a voastra, sa aveti un Paste sigur si fericit.”

Iar Michelle Obama a publicat un colaj cu poze amuzante cu sotul sau si a scris: „Barack and I are wishing so much joy and light to everyone celebrating on this Easter Sunday!” (Eu si Barack va uram cat mai multa bucurie si lumina tuturor celor care sarbatoresc in aceasta duminica de Paste!)

Familia Beckham

Fiul lui David Beckham, Brooklyn si logodnica sa, Nicola

Actorul Anthony Hopkins

Kate Hudson

Orlando Bloom si Katy Perry

Jessica Alba

Reese Witherspoon

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas

„Happy Easter! Remembering my time in Jerusalem today, with my bunny, oops sorry, my honey Michael.” (Paste fericit! Amintindu-mi timpul petrecut in Ierusalim, cu iepurasul meu, ups, imi pare rau, dragul meu Michael.), a scris actrita pe Instagram, publicand si o poza din acele vremuri.

Jennifer Garner

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie