05.12.2022
Sarbatorile vin! Doina Danielean - sedinta foto adorabila de Craciun impreuna cu familia sa: „Am creat amintirile primelor sarbatori intalnire cu micuta Eva-Maria pe brate” - FOTO

An de an, in apropierea sarbatorilor de iarna, Doina Danielean obisnuieste sa organizeze sedinte foto pentru a pastra amintirile acelor clipe prin intermediul fotografiilor.

Daca anul trecut in timpul sedintei foto de Craciun, Doina avea 20 de saptamani de sarcina, atunci in 2022, este prezent si noul membru al familiei, Eva-Maria.

Moldoveanul Adrian Lefter a devenit Mister Planet 2022! Vezi primele imagini publicate de model din cadrul concursului: „Castigul este al Republicii Moldova” - FOTO

„Anul trecut faceam fotografie cu totii cu mainile pe burtica, unde Eva-Maria implinea putin peste 20 de saptamani, iar acum asa... Peste ani se vor schimba multe, dar amintirea acestei clipe sta in aceasta fotografie.”, a mentionat jurnalista in descrierea unei imagini emotionante, publicate pe Instagram.

„An de an in apropierea sarbatorilor noi cream amintiri. Si in acest an am creat amintirile primului an si a primelor sarbatori intalnire cu micuta Eva-Maria pe brate. Candva, cativa ani la rand, aceste fotografii erau doar cu mine si Daniel-Ionut. Acum acestea inseamna O FAMILIE intregita si fericita.”, a mai recunoscut Doina Danielean, postand si alte imagini de familie.

Ksenia Borodina si-a procurat un nou bolid de lux! Vezi cum arata Rolls-Royce-ul vedetei in valoare de peste 300 de mii de dolari - VIDEO

„Sunteti o familie foarte frumoasa!”, „Ce familie minunata.”, „Cata lumina si fericire poate trasmite o poza.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

O zi plina de distractii! Fiica Tatianei Nastas, Diana a avut parte de o petrecere frumoasa la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie