05.12.2022
Ksenia Borodina si-a procurat un nou bolid de lux! Vezi cum arata Rolls-Royce-ul vedetei in valoare de peste 300 de mii de dolari - VIDEO

Despre noua achizitie, telediva a anuntat pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat un video care a adunat aproape 600 de mii de aprecieri din partea internautilor.

Ksenia a fost atat de multumita de noul sau Rolls Royce Ghost, incat, a sarutat logo-ul masinii si s-a intins pe capota ei. De asemenea, cu aceasta ocazie, ea a imbracat intr-un look ce are aceeasi culoare ca cea a masinii.

„Atat de mult te-am asteptat. Iubirea mea!”, a scris Borodina in descrierea postarii.

Fanii si colegii vedetei s-au grabit imediat sa o felicite cu ocazia noii achizitii. Acestia i-au dorit ca masina sa nu se defecteze niciodata si au apreciat cat de armonios arata telediva pe fundalul ei. 

„Wow! Pur si simplu nu am cuvinte.”, „Felicitari din toata inima.”, „Te invidiez.”, au scris internautii in sectiunea de comentarii.

Costul unei astfel de masini incepe de la 340 de mii de dolari potrivit site-ului caranddriver.com.

Ksenia Borodina este o prezentatoare TV, actrita si DJ din Rusia. A devenit cunoscuta dupa ce a inceput sa prezinte emisiunea „Dom 2”.

Articole din aceeasi categorie