05.12.2022
O zi plina de distractii! Fiica Tatianei Nastas, Diana a avut parte de o petrecere frumoasa la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Acum trei ani, prezentatoarea PRO TV Tatiana Nastas a devenit mama pentru prima data. Aceasta a adus pe lume o fetita pe nume Diana. 

Recent, Tatiana impreuna cu sotul sau i-au organizat o petrecere frumoasa fiicei lor, Diana, care a implinit trei anisori. 

Moldoveanul Adrian Lefter a devenit Mister Planet 2022! Vezi primele imagini publicate de model din cadrul concursului: „Castigul este al Republicii Moldova” - FOTO

Acestia au decis sa sarbatoreasca aceasta zi speciala intr-un restaurant din capitala, unde au fost invitati cei mai dragi si apropiati oameni si, nu in ultimul rand, prietenii micutei Diana. 

Pe pagina sa de Instagram, Tatiana Nastas a publicat o serie de imagini si filmulete in care vedem mai multe momente din cadrul zilei de nastere a Dianei. „Party, party, party”, a mentionat prezentatoarea PRO TV in descrierea imaginilor. 

Cu totii s-au veselit, s-au jucat, au avut parte de bule mari de sapun, animatori si multa distractie. De asemenea, Diana impreuna cu prietenii sai au pregatit mini pizze.

De dragul copilasilor de la un centru de plasament, Alina Plingau, a organizat un act de caritate chiar de ziua sa de nastere. Motivul, insa, nu a fost doar acesta: „Este o poveste mai dureroasa pentru familia noastra...” - VIDEO

Pentru aceasta zi importanta, Tatiana si fiica sa au optat pentru tinute negre. Micuta Diana a imbracat o rochie neagra cu buline. 

Si, cum fara tort. Fata a avut parte de un tort colorat, cu un unicorn desenat pe el. De asemenea, acesta a fost decorat cu o lumanare in forma de cifra trei pe care Diana a suflat-o cu mare placere dupa ce si-a pus dorinta. 

Nu stii cum sa-ti impodobesti pomul de Craciun in acest an? Afla de la decoratoarea Cristina Milici care sunt cele mai importante tendinte din 2023 pentru sarbatorile de iarna - VIDEO

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor Pro TV. Pe 28 mai 2016, ea s-a casatorit cu Augustin Nastas, iar din decembrie 2019 familia lor s-a marit cu inca un membru, micuta Diana. Acum prezentatoarea este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Articole din aceeasi categorie