01.05.2023
Sarbatoare mare in familia Karizmei! Fiica interpretei a implinit 8 ani! Vezi cu ce mesaj a venit artista pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Fiica interpretei Karizma, Daria, a implinit 8 ani. Fetita a avut parte de surprize de neuitat.

Pe pagina sa de Instagram, Karizma a publicat mai multe story-uri cu fiica ei, cu un mesaj de felicitare:„La multi ani, raza mea de soare!,unde apare Daria muscand dintr-un tort.  

Diana Voevutki - schimbare de look! Vezi cum s-a tuns designerul: „Omului frumos ii sta bine oricum...” - FOTO

Micuta a primit un cadou mult asteptat, astfel cand a despachetat ceea ce i-au pregatit parintii, Daria a sarit in sus de bucurie.

In aceasta zi minunata, micuta a avut parte de o sarbatoare de neuitat, unde au fost invitati cei mai apropiati oameni familiei, dar si prietenii Dariei.

Trenduri si antitrenduri! Afla de la stilista Alina Caraus despre curelele pe care sa le porti datorita versatilitatii lor - FOTO/VIDEO

Karizma a postat o fotografie intitulata:„Family Portrait”, in traducere din engleza portet de familie, unde apare alaturi de copii si sot.

Daria a primit in dar un tort senzational, decorat cu flori roz si albe, iar in mijloc era pusa lumanare pe care fetita a suflat-o alaturi de Karizma.

„A fost ziua cea mare!” Marcela Paladi, tot mai aproape sa mearga pe propriile picioare. Vezi ce mesaj emotionant a publicat aceasta - FOTO/VIDEO

Karizma, alias Olga Fesenco este o interpreta din Republica Moldova care a emigrat in urma cu cativa ani in Statele Unite ale Americii alaturi de iubitul ei Ion Ghimpu. 

Prietenele i-au organizat o petrecere-surpriza! Anastasia Fotachi s-a bucurat de Baby Shower - VIDEO

Articole din aceeasi categorie