01.05.2023
„A fost ziua cea mare!” Marcela Paladi, tot mai aproape sa mearga pe propriile picioare. Vezi ce mesaj emotionant a publicat aceasta - FOTO/VIDEO

Marcela Paladi, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe viaduct, a anuntat pe Instagram in urma cu cateva zile ca este in drum spre Germania, acolo unde ii vor fi puse proteze moderne, ce o vor ajuta sa mearga din nou. Iar acum a venit cu o postare emotionanta pentru comunitatea ei.

Tanara este sustinuta extrem de mult in toata aceasta perioada de sora sa, Livia, care a decis sa fie alaturi de ea si in Germania pentru a a o ajuta atat timp cat va dura procesul de recuperare. Livia a postat un story unde spunea ca:„Apusurile sunt dovada ca si sfarsiturile pot fi frumoase. Asta atunci cand stii ca va urma un nou inceput. Un maine, un rasarit, o noua sansa.”

Designerul Natalia Platon s-a casatorit! Vezi primele imagini in rochie de mireasa - FOTO

Iata ca cele doua au publicat un filmulet pe pagina lor de Instagram despre experienta pe care o traiesc acum, iar Marcela a scris si un mesaj in descriere:„Miercuri, 26.04.2023, a fost ziua cea mare, in care am facut primul pas spre o noua lume pentru mine. Despre clinica data, pot spune doar cuvinte de lauda, personalul ne-au incurajat si ne-au promis ca voi iesi din spital pe picioarele mele.”

Aceasta a mai adaugat si un mesaj de multumire pentru toti cei care au fot langa ea, Marcela a spus ca:„Datorita eforturilor si profesionalismului doctorilor din Republica Moldova, si multumita Domnului, pentru moment alte interventii chirurgicale, nu voi avea nevoie.Toate procedurile de reabilitare si pregatire pentru protezare, le incep de saptamana urmatoare. Pentru moment nu detin mai multe informatii, dar pe parcurs va voi tine la curent. Multumesc tuturor care s-au implicat si continua sa o faca, pentru a ma “pune” pe picioruse. Va cuprind cu drag!”

Internautii au venit cu mai multe mesaje de incurajare in sectiunea comentarii a postarii:„Multa putere iti doresc! Ai alaturi persoana potrivita, iar noi, iti transmitem doar ganduri bune si pline de incurajare! Esti minunata!”, „Putere multa,Marcela”, „Te admir cu drag fata frumoasa la chip si la suflet!!!”, „Esti atat de calda si puternica in acelasi timp.”, „Succes, putere si multa rabdare…Dumnezeu te iubeste, doar ai incredere in el si minunile lui…Doamne ajuta”, „Sa fie cu Doamne ajuta!”.

Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Prietenele i-au organizat o petrecere-surpriza! Anastasia Fotachi s-a bucurat de Baby Shower - VIDEO

Articole din aceeasi categorie