01.05.2023
Trenduri si antitrenduri! Afla de la stilista Alina Caraus despre curelele pe care sa le porti datorita versatilitatii lor - FOTO/VIDEO

Recent, in mediul online, Alina Caraus a oferit noi lectii de stil pentru urmaritoarele sale fidele.

„Care curea este de baza? Care este accent? Care isi merita banii si care nu? O sa va povestesc in acest video.”, a mentionat stilista Alina Caraus in cel mai recent filmulet publicat pe pagina sa de Instagram.

Ea a oferit mai intai exemple de curele ce nu merita a fi procurate. „Curelele din imaginile alaturate nu merita investitia mai ales ca majoritatea poarta fake.”, a explicat Alina Caraus.

Alex Gurschii - prima expozitie personala, acasa! Vezi ce show de exceptie a facut artistul plastic, dar si cum arata cea mai mare pictura modulara din lume - VIDEO

Au urmat mai apoi si cateva tipuri de curele ce mereu vor fi in trend, deoarece constituie o baza. „Din imaginile alaturate vedeti curele de baza care sunt versatile.”, a povestit Caraus.

Vezi in videoul de mai jos cum poti integra curelele de baza in look-urile tale de zi cu zi.

Alina Caraus este un stilist personal din Republica Moldova. Acum un an, tanara s-a casatorit cu iubitul sau, Andrei. Cei doi cresc impreuna un baietel pe nume Emil.

Designerul Natalia Platon s-a casatorit! Vezi primele imagini in rochie de mireasa - FOTO

Articole din aceeasi categorie