19.03.2023
Regele Charles al III-lea, fotografie emotionanta cu regina Elisabeta a II-a, de Ziua Mamei

Familia Regala a Marii Britanii a postat, duminica, pe o retea sociala, doua fotografii emotionante cu regele Charles al III-lea si regina consoarta Camilla, alaturi de mamele lor, de Ziua Mamei.

Duminica aceasta marcheaza prima zi a mamei pe care Majestatea Sa o va petrece fara „iubita sa mama”, scrie Metro.

Intr-un mesaj postat pe retelele de socializare, regele Charles al III-lea si regina consoarta Camilla si-au aratat sprijinul fata de alte persoane – precum ei – care si-au pierdut parintii.

„Tuturor mamelor de pretutindeni si celor carora le este dor de mamele lor astazi, ne gandim la voi si va dorim o zi a mamelor speciala”, se arata in postare.

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

Monarhul a impartasit o fotografie emotionanta din copilarie cu mama sa, care era printesa Elisabeta la acea vreme.

Purtand o rochie alba cu guler si dantela, el sta in poala mamei sale, zambind larg. In imagine, viitoarea regina zambeste si tine cu blandete primul-nascut de mana, purtand o rochie gri si un colier de perle.

De asemenea, si regina consoarta Camilla apare intr-o alta fotografie alaturi de regretata sa mama, Rosalind Shand, care a murit in 1994. Aceasta purta o rochie rosie, in timp ce mama sa era imbracata cu o rochie alba cu buline.

Moldoveanul Garry Cozma a vrajit juratii pe scena talentelor! Mihai Bobonete a cazut de pe scaun, iar Andra si-a pus telefonul in mainile concurentului: „Mai si razi, te mai si distrezi, mai zboara un ciocan...” - VIDEO

Decesul reginei Elizabeth a II-a

La 8 septembrie 2022, Elisabeta a II-a, regina Regatului Unit, cel mai longeviv monarh britanic, a murit la varsta de 96 de ani la Castelul Balmoral din Scotia.

Printul Charles a devenit regele Marii Britanii dupa ce mama sa, regina Elisabeta a II-a „a murit in pace” la resedinta sa de la Balmoral.  

La varsta de 73 de ani, Charles a devenit rege al Regatului Unit si seful de stat al altor 14 taramuri, inclusiv Australia, Canada si Noua Zeelanda.

Articole din aceeasi categorie