19.03.2023
Moldoveanul Garry Cozma a vrajit juratii pe scena talentelor! Mihai Bobonete a cazut de pe scaun, iar Andra si-a pus telefonul in mainile concurentului: „Mai si razi, te mai si distrezi, mai zboara un ciocan...” - VIDEO

Garry Cozma are 34 de ani si vine din Republica Moldova, acolo unde a studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga”, Chisinau. Acesta, desi a avut mostenit talentul in muzica de la tatal sau, a ales sa practice magia.

Garry Cozma a facut parte dintr-o trupa de pop-rock in perioada liceului, fiind chemat adesea sa apara pe posturile de televiziune locala. Ajuns la o emisiune TV din Romania, barbatul l-a descoperit pe magicianul Bogdan Mangu, care l-a cucerit din start. In acel moment, Garry a decis sa renunte la muzica si sa urmeze o cariera in magie, exersand mult timp trucuri noi si interesante.

Ani mai tarziu, Garry Cozma si-a luat si diploma de magician din partea Asociatiei de Magicieni (The International Brotherhood of Magicians), care isi are sediul central in New York.

Din punct de vedere personal, Garry Cozma a avut o viata tumultoasa. El a divortat in urma cu cativa ani de sotia lui, alaturi de care are o fetita. Imediat dupa separare, barbatul a intrat intr-o depresie severa care l-a indemnat sa consume alcool si sa se inchida in el, din cauza faptului ca nu a ramas in cele mai bune relatii cu fosta sotie, iar aceasta nu il lasa sa isi vada fetita.

O perioada, Garry Cozma a renuntat la magie si a livrat mancare, a fost taximetrist, dar si angajat la o casa funerara. Acum insa, el a venit mai pregatit ca niciodata pe scena Romanii au Talent, acolo unde a avut-o asistenta pe nimeni alta decat Andra Maruta.

„E bine! Se vede ca nu e de ieri, de azi pe scena. Stie, cunoaste arta asta. Adica imi place cum a facut din momentul asta un spectacol de cateva minute”, a spus Andi.

„Nu stiu ce ai facut, dar imi place. Eu le prefer pe astea: sa mai si razi, te mai si distrezi, ramai cu gura cascata, mai zboara un ciocan, cade Bobo langa mine.. E exact ce trebuie!”, a spus Dragos Bucur.

Articole din aceeasi categorie