20.06.2023
Prima sedinta foto in 5! Maggy Platon a publicat fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei copii - FOTO

Maggy Platon a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe poze si clipuri video de la o sedinta foto de familie.

La aproape o luna de la nasterea celor doua gemene, Maggy impreuna cu sotul sau Sergiu Munteanu au decis sa organizaze o sedinta foto de exceptie.

Cei doi soti au decis sa se asorteze, astfel, acestia au purtat aceeasi culoare la haine, iar fetitele au avut ambele pe cap cate un accesoriu cu perle. Imaginile atrang instant atentia datorita zambetelor de pe chipurile celor cinci.

Valeria Pasa - amintiri pe viata, la concertul lui Beyonce! Afla cum a slabit 6 kilograme in doar 17 zile si cum a fost experienta la Eurovision - VIDEO

Maggy Platon a postat clipul video prin care emana atata fericire si iubire, alaturi de un mesaj: „Nu credeam ca voi putea imparti dragostea mea la 3. Dar odata cu venirea fetelor, am inteles ca dragostea nu are numar si termen de valabilitate.  Dragostea mea a devenit IMENSA cat un soare si zi de zi devine tot mai mare. E o nebunie ce se petrece in sufletul unei mame, nu se prea descrie in cuvinte ce traieste... EA doar traieste si savureaza”.

A dansat la Hong Kong! Vezi ce emotii a trait Natalia Duminica: „Am fost in locatii la care fiecare persoana ar dori sa ajunga” - VIDEO

„Am plans cand ati aratat vestea familiei si acum plang din nou, de fericire evident”, „Doamne cat de frumos! Felicitari din suflet”, „Foarte frumos”, „Wow cite emotii!!!”, au scris cativa urmaritori virtuali in sectiunea de comentarii a pozelor.

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 76 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Poti obtine efectul „ochi de pisica” in doar 5 minute! Afla de la make-up artista Tatiana Galer care este secretul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie