20.06.2023
Valeria Pasa - amintiri pe viata, la concertul lui Beyonce! Afla cum a slabit 6 kilograme in doar 17 zile si cum a fost experienta la Eurovision - VIDEO

Bronzata, frumoasa, odihnita, a venit din vacanta direct in studio-ul O Seara Perfecta. Valeria Pasa a dezvaluit mai multe detalii despre concertul lui Beyonce, vacanta in Barcelona, experienta de la Eurovision, dar si ce planuri de viitor are.

Din vacanta in studio-ul O Seara Perfecta, Valeria Pasa a avut o vacanta superba si plina de evenimente, aceasta a  fost la concertul lui Beyonce.

„Cred ca daca nu eram insarcinata, nu ne casatoream”! Katy Rain - sincera despre relatia cu fostul ei sot - VIDEO

 „Beyonce este idolul meu, recunosc, pentru ca eu de mica ascultam muzica ei, eu de mica am crescut pe ceea ce a facut ea din punct de vedere muzical, am ascultat toate interviurile, toate documentarele despre ea. Sincer si tehnica muzicala pe care acum o posed se datoreaza multor artisti internationali pe care i-am ascultat. Cand am auzit ca ea face turneu in toata Europa, am zis ca eu trebuie sa ajung, nu conteaza tara, trebuie sa o vad pe ea. Un singur om sa tina in suspans si in interes, doua ore, atata lume, e ceva ireal, eu consider ca este un fenomen si noi trebuie sa ne mandrim ca traim timpurile pe acre le traieste si Beyonce”.

Vacanta a fost organizata chiar de sotul ei, si a fost cadou de 14 februarie, Valeria a marturisit: „A fost un cadou din partea lui Eugen, de 14 februarie, eu tot ii ziceam ca uite Beyonce face turneu si tu stii ca mie imi place de ea. Eu din februarie tot asteptam cand o sa vina ziua aceasta. Nu a fost o vacanta pasiva, mie personal imi place sa stau pe plaja si sa prind bronzul, sa ma odihnesc, dar Eugen e genul care sa faca ceva. Uneori ma conformez cu el, uneori el se conformeaza cu mine, de data aceasta a fost o vacanta mai activa”.

„In primul rand in cap mi-a ramas concertul, caci pentru asta am si fost in vacanta si desigur ca toata lumea de acolo, limba spaniola parca imi par oamenii mai fericiti”, a mai adaugat Valeria.

Fiind intrebata cum a fost experienta ei la Eurovision, Valeria a dezvaluit.

Valeria Lungu a spus lucrurilor pe nume! Bloggerita a recunoscut: „Acum stiti, este...” - FOTO/VIDEO

 „Eu am zis ca Eurovision e asa o experienta si daca te duci ori te sperie foarte mult ca e huge tot ce se intampla, sau din contra te ambitioneaza si iti doresti. In cazul meu a fost ca m-a ambitionat foarte mult aceasta experienta, echipa cu care am mers, toti am fost super, ne-am imprietenit si pana acum comunicam, Pasha a fost cel care ne tinea pe toti din strans si el era liderul echipei. Pasha mi-a oferit aceasta posibilitate insa nu deplin, eu vreau totusi sa particip ca si solist. Noi am stat 17 zile acolo si in fiecare zi aveam repetitii, mergeam la interviuri, dupa care faceam repetitii nu doar in scena, dar si intr-o sala aparte, cand am venit toata lumea imi spunea ca am slabit, doar ca eu nu vedeam asta, insa a fost chiar -6 kilograme”.

Valeria a dezvaluit si despre planurile sale de viitor:„Uite ca am venit acum din Barcelona si am reusit ieri sa merg la studio, am inregisrat o piesa, acum fc aceasta piesa cu Fox cel care a facut si Soarele si Luna. Este o piesa de vara, vreau sa ii fac si un videoclip mai jucaus, vreau sa reusesc sa le lansez anume vara pentru ca sunt piese usoare care ar merge sa fie ascultate in masina cu geamurile deschise”.

A dansat la Hong Kong! Vezi ce emotii a trait Natalia Duminica: „Am fost in locatii la care fiecare persoana ar dori sa ajunga” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie