20.06.2023
Poti obtine efectul „ochi de pisica” in doar 5 minute! Afla de la make-up artista Tatiana Galer care este secretul - VIDEO

Orice femeie a incercat macar o data sa-si deseneze codite cu ajutorul unui eyeliner. Care sunt secretele pentru a obtine efectul „ochi de pisica” reusit, ce trebuie sa stim atunci cand optam pentru contouring, si care este machiajul perfect pentru vara, aflati din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Vara se poarta machiaje lejere, care iti pun in valoare trasaturile fetei si te ajuta sa fii cat mai carismatica. „Daca vorbim acum de vara, produsele se folosesc pentru un machiaj cat mai finut, natural, nude. Fondurile de ten trebuie sa fie cat mai usoare. Nu mai sunt in moda machiajele incarcate”, a mentionat Tatiana Galer, make-up artist.

Din fericire, poti obtine un look de model folosind doar cateva produse-cheie. „Acum sunt in voga procedurile de laminare. Daca nu iubiti rimelul pe timp de vara este posibil de facut procedurile de laminare”, a povestit make-up artista.

A dansat la Hong Kong! Vezi ce emotii a trait Natalia Duminica: „Am fost in locatii la care fiecare persoana ar dori sa ajunga” - VIDEO

Pentru a trasa codita perfecta si a obtine efectul „ochi de pisica”, ai nevoie de atentie si indemanare. „Aici este practica si deja depinde cui merge. Sunt tipuri diferite de pleoapa, este pleoapa cazuta, este pleoapa perfecta. In cazul pleoapei cazute cat nu ne-am stradui, din pacate mai mult stricam privirea. Eu recomand foarte multa practica la oglinda. Nu este niciun secret, pur si simplu trebuie sa gasim corect directia ochisorului”, a spus specialista.

Exista cateva trucuri si reguli ce trebuie respectate atunci cand alegem sa facem contouring, o tehnica de machiaj care a devenit extrem de populara in ultimii ani. „Am descoperit pudra alba, transparenta care are efect de baking. Nu este neaparat sa o puneti in strat gros. Cu ea obtinem un contouring extraordinar...”, a mentionat Tatiana Galer.

„Cred ca daca nu eram insarcinata, nu ne casatoream”! Katy Rain - sincera despre relatia cu fostul ei sot - VIDEO

Iar dupa ce am obtinut un contouring perfect, aplicam eyeliner-ul. „Eyeliner-ul se aplica si pentru a obtine efectul de pisica trebuie sa dublam linia de sus pana la iris.”, a spus Tatiana Galer, make-up artist.

Articole din aceeasi categorie