20.06.2023
A dansat la Hong Kong! Vezi ce emotii a trait Natalia Duminica: „Am fost in locatii la care fiecare persoana ar dori sa ajunga” - VIDEO

Dansatoarea Natalia Duminica, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a povestit despre calatoria sa la Hong Kong, planuri pentru viitorul apropiat si ce a uimit-o in China.

„Am fost doua luni si un pic in Hong Kong. Este o locatie foarte frumoasa, un oras imens. Am cutreierat tot Hong Kong-ul, tot ce se poate de vazut. Am fost in locatii la care fiecare persoana ar dori sa ajunga. Oamenii sunt foarte diferiti, pozitivi. Foarte multa inspiratie am gasit acolo. Aproape seara de seara am dansat intr-un local foarte frumos din centrul Hong Kongului unde se aduna numai lume buna, oameni frumosi”, a povestit dansatoarea Natalia Duminica.

Valeria Lungu a spus lucrurilor pe nume! Bloggerita a recunoscut: „Acum stiti, este...” - FOTO/VIDEO

Natalia Duminica a spus ca vara va dansa pe malul marii: „Vara imi place sa fiu pe langa casa, dar totusi la mare in Romania sau Turcia. Se mai intampla sa am cate un eveniment acasa. Imi place sa vad diferiti oameni, sa am public mai vast. Am un job colorat, bucuros, frumos si de vis. Fara emotii arta nu are sens”.

O tanara influencer a murit dupa ce a incercat sa dea jos 100 kg in timp record. Voia sa le arate fanilor o transformare radicala

Dansatoarea a explicat ce a uimit-o in Hong Kong: „Ei in mare parte se lecuiesc prin uleiuri si ierburi, nimic pastile, doar cand e critic, dar nici atunci nu prea vor. Acolo sunt drone peste tot prin oras, roboti prin mall care te servesc si fac curat, camere peste tot, chiar si la urna cu gunoi, ma radeam de ei, dar asta e”.

Articole din aceeasi categorie