15.03.2021
Natalia Gordienko, la un rendez-vous cu cel mai important barbat din viata ei: „Sangele nu este apa” - FOTO

Implicata in proiecte grandioase la Moscova, interpreta reuseste sa petreaca timp si cu cel mai important barbat din viata ei - fiul Christian.

Natalia Gordienko a publicat pe Instagram cateva fotografii dragalase, din momentele petrecute alaturi de baietelul ei, Christian. Artista a scris in postarea de pe Instagram ca acesta a invitat-o la intalnire si chiar daca el si-a comandat o prajitura, iar Natalia o portie de ravioli cu carne de iepure, Christi se pare ca a savurat mai mult din comanda facuta de mama lui. „Ghiciti ce a mancat pana la urma Christi cu placere? Eh, sangele nu este apa”, a specificat Natalia.

Сын пригласил на свидание. Заказал себе сам пироженое, а я решила попробовать равиоли с кроликом. Угадайте, что в итоге с удовольствием поел Кристи? Эх, кровь не вода. В моей душе всегда будет весна, потому что он рядом.” - este intregul mesaj postat de vedeta.

Chiar daca in ultima perioada Natalia petrece foarte mult timp la Mosocova, unde se pregateste de Eurovision impreuna cu echipa lui Filip Kirkorov, frumoasa blonda are grija sa petreaca timp cu fiul ei, rasfatandu-se in restaurantele din Chisinau, pentru ca rolul de mama, este cel mai frumos si mai important.

Recent, Natalia Gordienko a cantat pe scena de la Kremlin, unde a fost invitata de catre celebrul designer Valentin Iudashkin, purtand o rochie semnata chiar de acesta. Tot la Moscova, artista a organizat un eveniment grandios alaturi de Filip Kirkorov, unde a lansat videoclipul piesei „Sugar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2021. La petrecere au fost prezente nume mari din showbizul rusesc, printre care Nikolai Baskov, Timati, Dava, Stas Mihailov, Kristina Orbakaite, dar si altii.

Tany Vander a organizat o petrecere grandioasa de ziua de nastere a fiului sau, care a implinit 1 an, insa Adam nu a rezistat. „Am ajuns in local si cand a inceput a plange asa isteric”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie