27.05.2022
In 3 ani de casatorie a invatat sa fie mai rabdatoare! Afla daca isi doreste interpreta Tatiana Spinu copii: „Trebuie sa asculti, sa mai taci cateodata. Sa daruiesti toata dragostea si sa o primesti inapoi” - VIDEO

Sarbatoare in familia Tatianei Spinu. Ce a marcat recept artista, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Ieri s-au facut 3 ani de cand Tatiana Spanu si politisul Andrei Rotaru si-a spus „Da” in fata altarului si si-au jurat iubire vesnica. Chiar daca este aniversarea lor, mirele nu era prezent langa Tatiana. „Mirele trebuie sa apara din clipa in clipa si sa avem o seara ca niciodata, frumoasa si deosebita. Trebuia sa o sarbatorim in doi, dar asa s-a intamplat ca o sa avem niste oaspeti, cumetri din America. O sa fie o sarbatoare intre neamuri.”, a povestit interpreta.

A stat la teatru pana a simtit ca trebuie sa mearga sa nasca copilul! Daniela Burlaca si Iurie Gologan - parinti mai asumati la a doua nastere: „Acum vedem mai adanc ochii copilului...” Primul interviu dupa ce a aparut Salma-Maria - VIDEO

Tatiana a recunoscut ca foarte des organizeaza impreuna cu sotul sau cine romantice. „Am trei ani de romantism, asa sa-i spun.”

Tanara a mai povestit si cum este sa fii casatorita cu un politist. „Nu pot sa fac o delimitare. Este vorba despre un om, despre un barbat de care m-am indragostit. Ce tine de profesie, ea ramane dupa usa.”

In acesti 3 ani de casatorie interpreta a invatat foarte multe lucruri. „A fost foarte bine. Eu ma temeam de maritis, dar nu aveam motive. Am invatat ca trebuie sa asculti, sa mai taci cateodata. Sa daruiesti toata dragostea si sa o primesti inapoi. Eu cred ca cat timp este dragoste in familie atunci toti membrii sunt fericiti.”, a spus Tatiana Spinu.

„Daca la noi in familie cineva este enervat un pic celalalt tace si invers. Nu ne provocam si eu cred ca asa ar trebui sa fie in fiecare familie.”, a adaugat tanara.

Te cucereste din prima! The Motans a lansat cantecul „Molii”. Internautii au ramas fara cuvinte: „Superba piesa si mai ales mesajul pe care-l transmite” - VIDEO

Intrebata cand se va mari familia, Tatiana a raspuns: „Cand o sa dea Dumnezeu. Ne dorim copii.”

Pe langa faptul ca este o interpreta talentata, Tatiana este si scriitoare, iar foarte curand va lansa romanul „O alta scrisoare”.

Arata bine la orice varsta! Afla de la Victoria Jugurt cum este corect sa faci un masaj facial in conditii de casa: „Daca facem ceva gresit, se pot rupe muschii faciali si este foarte dureros” - VIDEO

Tatiana Spinu este o interpreta si scriitoare din Republica Moldova. Aceasta este casatorita cu politistul Andrei Rotaru.

Articole din aceeasi categorie