26.05.2022
Te cucereste din prima! The Motans a lansat cantecul „Molii”. Internautii au ramas fara cuvinte: „Superba piesa si mai ales mesajul pe care-l transmite” - VIDEO

Recent, solistul trupei The Motans a postat pe Youtube o alta piesa care face parte din noul sau album „Great Expectations”.

La fel ca si celelalte melodii din cel de-al treilea album muzical, in „Molii”  se vorbeste despre „marile asteptari” pe care le avem adesea de la alte persoane.

In doar cateva ore cantecul a strans peste 50 de mii de vizualizari pe Youtube.

Versurile piesei au fost scrise de solistul trupei, Denis Roabes, iar muzica de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Denis Roabes si Sebastian Barac.

Dupa ce a fost deportata in Uzbekistan, Nargiz Zakirova se confrunta cu noi probleme. Pentru ca a condamnat razboiul, artistei i-a fost interzisa intrarea in Rusia pana in 2072 - FOTO

Internautii sunt incantati de noua piesa si in specil de mesajul pe care il transmite aceasta: „Superba piesa si mai ales mesajul pe care-l transmite.”, „Ador jocul de cuvinte din fiecare melodie”, „Una dintre piesele mele preferate.”, „Felicitari The Motans, o piesa la fel de minunata ca toate celelalte!”, „Doamne, ce fiori inca din primele secunde!”, „Piesa mea preferata de pe acest album, este atat de sensibila si profunda in acelasi timp”.

WOW! Ionel Manciu a devenit noul concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ce spune artistul despre aceasta experienta

The Motans este un cantaret, compozitor si textier din Republica Moldova. Artistul si-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut My Gorgeous Drama Queens.

Articole din aceeasi categorie