27.05.2022
Arata bine la orice varsta! Afla de la Victoria Jugurt cum este corect sa faci un masaj facial in conditii de casa: „Daca facem ceva gresit, se pot rupe muschii faciali si este foarte dureros” - VIDEO

Daca sunteti femeie, cu siguranta ati vazut pe retelele sociale nenumarate filmulete cu exercitii pentru fata, care va promit un ten ca la 20 de ani. Cat de aproape de adevar este acest fenomen afla de la cosmetologul Victoria Jugurt, care a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Masajul facial facut la domiciliu totusi nu este atat de eficient. „Acest masaj se mai numeste „face fitness”. Persoanele care fac masaj la domiciliu nu cunosc foarte bine cum sunt plasati muschii si deseori ei ii suprasolicita. De aia si muschii sunt mai tari, mai rigizi. Din acest motiv fata are ca un lifting efect, dar cu varsta sau daca nu faci acest masaj, totul cade in jos”. 

Pentru un masaj eficient, ar trebui sa tinem cont de urmatoarele: „In primul rand nu trebuie sa suprasolicitam muschii fetei. Masajul facial se recomanda de facut o data sau de doua ori pe saptamana. In caz contrat, muschii se pot rupe. Persoanele au dureri foarte mari si se poate repara totul doar cu ajutorul chirurgiei”. 

A dat jos 15 kilograme intr-o luna! Adriana Ochisanu a dezvaluit secretul unui corp suplu pe care il poti capata intr-un timp record: „La spectacol aveam 72 de kilograme, iar acum am 57” - VIDEO

Daca vrem sa facem la domiciliu un masaj trebuie sa: „Un simplu masaj, pe liniile de masaj. Sunt foarte multe videouri pe web. Nu facem masajul tragand totul in jos, dar prin miscari de lifting, pentru a ridica totul. Totusi, mai bine este sa ne adresam la un specialist, care are si studii in domeniu si care are produse si cunostinte necesare”. 

In urma masajului pielea se lumineaza, devine mai lucioasa, dar totusi ridurile nu pot disparea cu totul. „Unele riduri se diminueaza, insa nu total. Adica, noi nu putem arata la 50 de ani ca la 20, este practic imposibil. Nici cu injectarile nu putem avea o fata tanara, frumoasa. Ar trebui sa ne acceptam varsta”. 

A venit sezonul cald, ceea ce inseamna ca pielea noastra trebuie ingrijita dublu, din cauza soarelui arzator. „Eu nu recomand sa ne bronzam deloc. Eu sunt contra soarelui si contra bronzului. Am vazut multe persoane cu cancer de piele, cu diferite alunite cancerigene si este destul de urat. Nu este atat de frumos bronzul, cat sanatatea. Trebuie sa avem grija de sanatate, trebuie sa prevenim aceste boli. Stam 5-10 minute la soare, apoi la umbra si tot asa, pentru a fi un bronz uniform. Arsurile ne provoaca mari probleme si cu varsta noi observam pete pigmentare pe fata, pe maini, pe piept si peste tot”. 

Masajul facial - secretul frumusetii lui Cristy Rouge! Afla de la cosmetologul sau Lilia Tcaciova beneficiile acestuia, dar si efectele pe termen lung pe care le are - VIDEO

Petele pigmentate se pot diminua, insa daca iesi la soare, ele apar din nou si chiar se pot dezvolta pe o suprafata mai mare. „Petele pigmentare se trateaza doar in cabinetul specialistului cu diferite proceduri speciale. Dar este foarte costisitor sa scoti aceste pete. O spun din propria experienta”. 

Cremele pentru corp nu pot fi folosite si pentru fata. „Categoric nu. Pentru ca, cremele pentru corp contin uleiuri speciale, care hidrateaza pielea. Ele se pot spala foarte usor, cu gelul de dus”. 

Cand mergem intr-o vacanta, in trusa noastra de machiaj trebuie sa avem: „Neaparat un factor de protectie pentru fata, cu factorul 50+, o crema buna pentru corp si neaparat o crema anti-arsuri”. 

Pentru ca isi dorea sa fie sanatoasa a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 luni! Interpreta Iulia Hajim dezvaluie secretele unei diete echilibrate: „Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie