27.05.2022
A stat la teatru pana a simtit ca trebuie sa mearga sa nasca copilul! Daniela Burlaca si Iurie Gologan - parinti mai asumati la a doua nastere: „Acum vedem mai adanc ochii copilului...” Primul interviu dupa ce a aparut Salma-Maria - VIDEO

Cuplul de actori format din Daniela Burlaca si Iurie Gologan traieste o superba perioada, cam ca acum aproximativ 13 ani. Daca sunt aceleasi senzatii au povestit chiar ei in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Stiu ce fac, ce isi doresc si sunt mult mai rationali si calculati, asa se caracterizeaza in aceasta perioada proaspetii parinti Daniela Burlaca si Iurie Gologan. 

Cuplul afirma ca lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, doar au devenit ei mai fericiti: „Lucrurile nu stiu daca s-au schimbat si sunt altfel, dar astazi ma uitam in ochii fetitei noastre mai mici si ma uitam pe bune ca la un fenomen artistic si ii spuneam lui Iurie: Uite cata liniste si cata speranta are in ochi. Adica daca atunci cand aveam 22 de ani si am nascut-o pe Melissa eram intr-o valtoare stii, acum suntem mai calculati, incercam sa ii vedem mai adanc ochii copilului si sa intelegem ce zace acolo.” , precizeaza Daniela. 

Dupa sapte ani de abstinenta totala, Charlize Theron are un nou iubit. Acesta are un copil cu alta actrita celebra

Daniela de asemenea a uimit internautii si mediul online atunci cand a postat o poza de la maternitate si a anuntat despre venirea pe lume a fetitei sale. Intrebata de ce a ales sa isi ascunda sarcina, actrita a raspuns: „Nu stiu de ce toata lumea imi spune ca am tinut-o departe de ochii lumii, eu am avut trei premiere cu burtica si lumea a a vazut asta. Nu am vorbit despre asta, asa am simtit pe bune, am mers dupa feeling. Probabil am acumulat un fel de maturitate si nu aveam nevoie sa vorbesc sau sa imprastii anumite sentimente, emotii. Vreau sa le pastrez pentru mine, si chiar am avut nevoie de mai multe liniste si mai putina comunicare, desi am fost in teatru in fiecare zi, pana in ultima seara chiar. Stateam la spectacol in sala si simteam ca mi-e prea foame si sete si uite ca in doua ore s-a intamplat.” , isi aminteste Daniela.

Asadar, la data de 1 aprilie a aparut pe lume Salma-Maria, iar pe 7 aprilie, de Buna Vestire cei doi au ales sa de-a vestea cea buna.

Totodata, cei doi au tinut sa precizeze ca acum Melissa este un ajutor esential in casa: „E mare, e responsabila, e o sora foarte buna si asa si zice surioarei mai mici: Vino la sora, sora te iubeste, si cumva cuvantul asta s-a transformat intr-un alint pentru cea mica.”, spun ei.

Deces neasteptat la Hollywood: Ray Liotta a murit ca regii, in somn

Chiar si asa, Daniela are chiar in cateva zile un spectacol: „Nu cred ca sunt foarte bine pregatita, dar in felul asta o sa se intample mai bine, mai rapid lucrurile. Eu am nevoie de scena, pentru mine a fost o pauza imensa, chiar daca am lucrat ca regizor si am fost zilnic alaturi de colegii mei, mi-e foarte dor de scena si cred ca acolo o sa depasesc anumite lucruri si o sa revin la felul meu firesc de a fi.” 

Odata cu venirea Salmei-Maria pe lume, Iurie s-a prins la un gand: „Am inteles faptul ca timpul este atat de pretios si ca nu trebuie sa il piezi cu oameni nepotriviti. Sunt lucruri adevarate in viata si punct. Atunci cand iti irosesti viata pe diferite fleacuri atunci chiar mi-e mila de oamenii acestia. Trebuie sa facem in viata ceea ce trebuie si ce ne este drag noua sufletului.” , mentioneaza Iurie. 

Te cucereste din prima! The Motans a lansat cantecul „Molii”. Internautii au ramas fara cuvinte: „Superba piesa si mai ales mesajul pe care-l transmite” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie