05.08.2022
Imaginile cu care Georgina Rodriguez a impresionat pe toata lumea. Cum le-a surprins iubita lui Cristiano Ronaldo pe doua dintre fetitele lor

Georgina Rodriguez a postat pe retelele de socializare cateva imagini adorabile cu doua dintre fiicele sale si ale lui Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez este o mama cat se poate de implinita si nu se sfieste sa arate lumii cat de mult se bucura de timpul petrecut cu copiii ei. Iubita lui Cristiano Ronaldo este mandra de cei mici si se bucura enorm cand vede cat de bine se inteleg intre ei. Astfel, vedeta i-a incantat pe internauti cu cateva imagini adorabile cu fiica ei, Alana, in varsta de 4 ani, si Eva, in varsta de 5 ani, fetita lui Ronaldo, venita pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

A slabit cu 45 kilograme! Vezi cum, dar si cat de bine arata acum Jessica Simpson - FOTO

Georgina Rodriguez a impartasit o fotografie adorabila cu fiicele lui Ronaldo

Vedeta pastreaza constant legatura cu fanii si posteaza des imagini de familie pe retelele de socializare. Georgina a publicat de aceasta data o fotografie adorabila cu cele doua fetite, Alana si Eva, prin care a aratat cat de puternica este dragostea intre surori. Cele mici mergeau pe strada tinandu-se de mana, in timp ce erau imbracate aproape la fel.

Ulterior, iubita lui Cristiano Ronaldo a postat o alta fotografie cu cele doua fetite pe Instagram, in timp ce se jucau in fata casei pe un covoras verde si zambeau adorabil la camera de fotografiat. Georgina se mandreste cu fiecare ocazie cu copiii ei, iar momentul adorabil dintre cele doua fetite a fost impartasit cu fanii.

„Dragoste de surori, dragoste de suflet”, a descris Georgina fotografia cu Alana si Eva.

Primele imagini cu fiul Mariei Sharapova! Afla ce prenume are copilul fostei jucatoare de tenis: „Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata” - FOTO

Cuplul a trecut printr-o tragedie

Cristiano Ronaldo si-a surprins fanii cu vestea ca i-a primit pe gemenii Eva Maria si Mateo prin intermediul unei mame surogat in iunie 2017. Doar o luna mai tarziu, el si Georgina au anuntat ca asteapta primul lor copil impreuna, aceasta fiind insarcinata cu Alana. In aprilie 2022, tanara i-a dat nastere fiicei lor Bella Esmeralda. Din pacate, cuplul a trecut printr-o tragedie cumplita si a anuntat ca fratele geaman al Bellei a murit la nastere.

Ronaldo mai are un alt fiu, Cristiano Jr, in varsta de 12 ani, care s-a nascut in Statele Unite in 2010, dar a fost dus imediat inapoi la Madrid pentru a fi crescut in Spania. Identitatea mamei sale este necunoscuta.

Articole din aceeasi categorie