05.08.2022
Primele imagini cu fiul Mariei Sharapova! Afla ce prenume are copilul fostei jucatoare de tenis: „Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata” - FOTO

In iulie a acestui an, Maria a anuntat in mediul online ca a devenit pentru prima data mama.

Acum cateva lui, sportiva a impartasit fanilor sai vestea cea buna. Sharapova a publicat la acea vreme o fotografie pe blogul personal cu burtica de graviduta. 

„Teodor - 01.07.2022. Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata.”, a scris ea pe Instagram.

De asemenea, recent, Sharapova a postat un videoclip emotionant pe retelele de socializare cu Teodor. Ea a aratat cum isi alapteaza fiul si le-a oferit sfaturi importante tinerilor parinti.

Denis Midone a dat lovitura! Dupa o pauza de aproape un an, interpretul a lansat piesa „Nu ai”: „Hit-ul lunii august” - VIDEO

„Dragi tineri parinti, dincolo curcubee si fluturi, primele zile de alaptare sunt pline de imprevizibilitate. Fii ingaduitoare si nu uita ca totul va fi bine.”, a mentioant Maria.

Maria Sharapova este o fosta jucatoare profesionista de tenis din Rusia, detinatoare a cinci titluri de mare slem. In anul 2004, ea a invins-o pe Serena Williams, castigand astfel la varsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai tarziu, ea a infrant-o pe Justine Henin in finala de la U.S.

Cum arata iubita lui Timati fara filtre si photoshop! Oksana Samoilova a dat-o de gol: „Este complet diferita” - FOTO

Femeia in varsta de 35 de ani si-a incheiat cariera in 2020, iar ceva timp mai tarziu a anuntat ca se logodeste cu Alex Gilks, in varsta de 39 de ani.

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie