05.08.2022
A slabit cu 45 kilograme! Vezi cum, dar si cat de bine arata acum Jessica Simpson - FOTO

Nutritia corecta si sportul i-a adus interpretei Jessica Simpson rezultate uimitoare, iar felul in care arata acum artista este demn de apreciat.

In 2019, Jessica Simpson a devenit din nou mama. A treia sarcina a vedetei a decurs foarte greu - ea s-a plans cu o regularitate de invidiat de sanatatea precara si cresterea impresionanta in greutate. Din aceasta cauza, picioarele celebritatii s-au umflat atat de mult incat pana si expertii au fost alartati si neputinciosi. 

Jessica Simpson

Dupa ce a nascut, Jessica a inceput lupta impotriva kilogramelor in plus, dar a reusit sa o castige abia dupa ce a apelat la specialisti. Aceasta a abordat un nutritionist si un antrenor personal pe termen lung: „Am renuntat imediat la dietele extreme si la exercitii fizice pana la transpiratie”, a spus Simpson atunci.

Jessica Simpson dupa pierderea in greutate

Drept urmare, ea a reusit sa slabeasca aproximativ 45 de kilograme, iar la ora actuala arata chiar mai bine decat inainte de sarcina. 

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Zilele trecute, vedeta a postat o noua fotografie pe blogul ei. Aceasta a aparut in pantaloni scurti din denim, un tricou si o palarie.

Jessica Simpson acum

„Picioarele alea!”, „Arati minunat”, „Jessica este perfecta”, „Noua ta forma ti se potriveste”, „Ok, am nevoie de un antrenament special pentru a-mi avea picioarele asa”, „Totusi nu ma pot obisnui cu mai slaba. Jessica”, „La inceput nu am recunoscut-o in fotografie”, au scris internautii incantati.

Jessica Simpson - Latest news on Metro UK

Ksenia Sobchak - critica dura la adresa Olgai Buzova! Ce mesaj i-a transmis jurnalista fostei sale colege de platou

Articole din aceeasi categorie