30.07.2022
Ilie Maxian Junior isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce cadou minunat i-au oferit parintii cu aceasta ocazie: „Te iubim la infinit!” - FOTO/VIDEO

Ieri a fost ziua de nastere a fiului Tatianei si a lui Ilie Maxian. Baiatul a primit in dar un cadou mult asteptat si a ramas incantat de acesta, iar strigatele lui de fericire sunt o dovada clara acestui lucru. Vezi imaginile emotionante pe care le-au publicat parintii lui Ilie in articolul de mai jos. 

Cu ocazia zilei de nastere a fiului lor mai mic, Ilie si Tatiana au publicat pe paginile lor de Instagram cateva imagini din cadrul sarbatorii mult asteptate. 

„La multi anisori scumpul nostru Ilie Junior. Te iubim la infinit!”, a mentionat in descrierea fotografiilor, Tatiana Maxian. 

Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

Dupa cum putem observa, cadoul pentru micutul lor a fost bicicleta. In Instastory, Tatiana a publicat reactia lui Ilie Junior cand a primit acest dar. 

„La multi anisori, iubirea noastra”, a scris Tatiana. 

Si pentru a nu se supara Ianis, parintii i-au cumparat si lui o bicicleta. Acum baietii vor putea petrece timpul impreuna util. 

Ce declaratii a facut Patrick Hanganu dupa ce a dat de inteles internautilor ca a devenit de curand tata: „Este un copil pe care il iubesc foarte mult...”

Pentru sarbatoare, familia Maxian a optat, ca de obicei, pentru tinute asemanatoare. Toti membrii familiei au fost imbracati intr-un stil casual, in culoarea neagra. 

Nici Tatiana nu a ramas fara o surpriza. Ilie, sotul bloggeritei, i-a daruit un buchet mare si frumos de eustome, florile sezonului. 

De asemenea, in Instastory, Tatiana a publicat cateva amintiri de la zilele precedente de nastere a fiului sau, Ilie Junior. 

„Doamne, cat de repede au trecut anii”,a mentionat bloggerita. 

Patrick Hanganu a devenit tata? Vezi imaginile prin care si-a uimit fanii din mediul online: „Da, ati inteles corect” - FOTO/VIDEO

Si nana sa, Victoria Chihai l-a felicitat. Femeia a publicat o imagine cu Ilie si a scris: „La multi ani, puiul nanii. Sa ai o copilarie fericita. Nani te iubeste si te cuprinde cu dor”. 

Imaginile publicate pe Instagram au acumulat peste 4.400 de aprecieri si sute de comentarii frumoase din partea urmaritorilor. „La multi ani, puisor!”, „La multi anisori sanatosi copil frumos”, „Felicitari feciorasului Ilie”, „La multi ani, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii la parinti”, „La multi anisori copil minune”, „La multi, multi ani cu sanatate Ilie Junior!”, „Felicitari, Ilie Junior”, „Sanatate si bucurii sa aduci parintilor”. 

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

„Cata emotie!” Daniela Costetchi a fost ceruta in casatorie intr-un loc pitoresc! Vezi cum a avut loc momentul emotionant: „Acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie