29.07.2022
Ce declaratii a facut Patrick Hanganu dupa ce a dat de inteles internautilor ca a devenit de curand tata: „Este un copil pe care il iubesc foarte mult...”

Recent, interpretul a publicat mai multe fotografii si videouri pe Instagram cu un copil, iar abonatii sai sunt deja increzuti ca micutul baietel este fiul lui Patrick.

Contactat de echipa perfecte.md, Patrick Hanganu a fost intrebat despre veridicitatea informatiilor aparute in mediul online. Iata ce a raspuns a oferit artistul: „Nu pot sa dau un raspuns exact daca sunt tata sau nu. Este un copil pe care il iubesc foarte mult, dar la noi in familie avem multi copii, si fratii mei au copii. Doar asa raspuns pot oferi la moment.”

Prin raspunsul oferit, nu este clar este sau nu copilul din poze al lui.

Vezi mai jos imaginile prin care si-a uimit interpretul fanii. Artistul a postat o fotografie cu un nou-nascut si a scris: „Cine e aici la noi?”, dupa care a adaugat: „Patric Jr., iata cine.”

Tinuta perfecta pentru plimbarile de vara! Angelina Jolie - intr-un costum lejer din matase - FOTO

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Khloe Kardashian - in asteptarea celui de-al doilea copil. Fostul sot al acesteia, Lamar Odom a comentat vestea

Articole din aceeasi categorie