29.07.2022
Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

Fiica interpretei Cornelia Stefanet si a instrumentistului Marcel Stefanet, Alexandra si-a sarbatorit ieri ziua sa de nastere. Fetita a implinit 8 ani si, cu aceasta ocazie, atat parintii, cat si persoanele apropiate familiei si rudele au felicitat-o pe micuta. 

Pe pagina sa de Facebook, Cornelia Stefanet a publicat mai multe imagini cu fiica sa, in diferite momente ale vietii sale si la diferite varste, si a scris un mesaj emotionant in descrierea publicatiei. 

„La multi ani Sanduta. Fetita noastra scumpa, nu exista cuvinte care pot exprima dragostea ce ti-o purtam! Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!”, a afirmat interpreta. 

Ce declaratii a facut Patrick Hanganu dupa ce a dat de inteles internautilor ca a devenit de curand tata: „Este un copil pe care il iubesc foarte mult...”

Mai jos, Cornelia a adaugat si un mesaj de la bunica Alexandrei. „Prietena mea cea mai buna te rog, infloreste, traieste, invata, iubeste, zambeste, pretuieste viata, parintii, bunicii si toti oamenii buni care te inconjoara! Te iubim la infinit!”. 

Si tatal micutei a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine hazlie cu fiica sa. Muzicianul a scris: „La multi ani, iubirea noastra!!!”.

Cea mai sexy moldoveanca a revenit in lumea modelingului. Xenia Deli, aparitie impresionanta in cel mai nou pictorial

De asemenea, in Instastory, instrumentistul a publicat un videoclip, in care vedem cum Sanduta sufla lumanarile de pe tort. Insa, nu era un tort obisnuit, ci mai multe prajituri delicioase, precum macarons, parfait si profiteroles. Alexandra era foarte incantata, zambea si cred ca abia astepta sa guste din deliciile sale. 

Si interpreta de muzica populara, Adriana Ochisanu a felicitat-o pe Alexandra. Pe pagina sa de Instagram, in Instastory, artista a publicat doua imagini unde apare fiica sa si Sanduta. La prima imagine, interpreta a mentionat: „La multi ani, Sanduta”. 

„Cata emotie!” Daniela Costetchi a fost ceruta in casatorie intr-un loc pitoresc! Vezi cum a avut loc momentul emotionant: „Acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi” - VIDEO

La publicatia Corneliei, internautii incantati au scris si ei multe mesaje frumoase de felicitare. „Felicitari Sanduta, felicitari parintilor!!! Sanatate, bucurii si realizari!!!”, „La multi anisori fericiti si plini de emotii pozitive…”, „La multi ani copil minune! Sa aveti doar bucurii de la ea!”, „La multi ani, frumusete !! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti faci parintii fericiti!”, „Sa va traiasca multi ani binecuvantati comoara!!”. 

Articole din aceeasi categorie