23.10.2023
Karmella - marturisiri sincere despre muzica, prieteni si planuri de viitor: „Ma stradui sa nu supar pe nimeni” - VIDEO

Despre cariera, planuri de viitor si prieteni a vorbit interpreta Karmella in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Interpreta Karmella a lansat o piesa prin care ii indeamna pe toti sa traiasca frumos la orice varsta.

La intrebarea: „Ce urme crezi tu ca vei lasa pe pamant?”, arstista a raspuns: „In primul rand, aceste melodii compuse de marii nostri compozitori carora le aducem multumiri pentru ca ne alinta cu melodii minunate”.

Epidemie de divorturi la Hollywood! Dupa 45 de casnicie, Meryl Streep s-a despartit de sotul ei. Dezvaluiri neasteptate

De asemenea, intrebata care ii pare cea mai frumoasa varsta traita de pana acum, Karmella a raspuns: „Mereu mi-au placut anii de studentie, dar si acum, la 40”.

Totodata, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta a povestit ce mai face si cu ce se ocupa. „Mai fac naveta. O sa mai aduc surprize poate in aceasta iarna, in luna decembrie. Acum prin Erevan facem naveta. Sa dea Domnul la anul vreun concert”, a spus Karmella.

Interpreta a mentionat in platoul serilor perfecte si cine ii sunt cei mai buni prieteni dintre artistii de la noi din tara: „Toti sunt talentati si muncesc foarte mult. Din prieteni cine sa zic? Pe cei care i-ati vazut prin poze. Toti sunt prietenii mei si ma stradui sa nu supar pe nimeni”.

Cele mai curajoase vedete! Top 6 femei cunoscute de la noi care si-au dat frau liber imaginatiei si au pozat topless - FOTO

Articole din aceeasi categorie