13.10.2022
„Carbonul pur si simplu a sufocat Pandemia.md!” Ce parere are Ronin Terente despre ambele filme recent lansate in tara noastra si de ce, potrivit lui, oamenii s-au axat mai mult pe unul dintre ele - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost actorul Ronin Terente, care a jucat in filmul Pandemia.md. Potrivit artistului, faptul ca filmele Carbon si Pandemia.md au fost lansate practic in acelasi timp, nu a fost o idee deloc buna, caci acum toti s-au axat doar pe unul dintre ele. 

„Posibil sa mai fie o runda cu filmul in care am aparut si eu - „Pandemia.md”. Din informatiile pe care le am, e posibil sa mai fie o runda. De asemenea, in teatre se va pune un ecran unde cei care nu au reusit sa mearga la cinema, il vor putea privi”. 

Serj Kuzenkoff - momente de sinceritate! Afla care este cel mai mare viciu al interpretului: „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate” - VIDEO

Acum in Moldova se vorbeste despre doua filme. Iar Ronin, recent a facut o publicatie pe pagina sa de Facebook in care spune ca daca ar fi jucat in Carbon, ar fi fost invitat imediat la multe interviuri. „Cred ca e adevarat ce zic in postarea aia. Sunt multe lucruri care nu se spun si este Ronin Terente care le spune pe toate. Pentru a fi o armonie in lume, trebuie sa existe oameni ca mine care sa spuna lucrurilor altfel decat ar trebui in mod normal sa sune ele. Asta nu este o invidie. Din partea mea, pot sa apara 100 de filme pe an si in nici unul sa nu apar eu, nu e o problema pentru mine. Pe mine ma bucura ca publicul se educa si merg toti la un produs local. Eu nu vad o problema ca sunt doua filme. Carbon e o comedie buna as spune eu. 

In Moldova se face foarte putin film si ceea ce facem noi este practic nimic fata de cinematografia universala. Sunt pasi foarte mici cu care noi incercam sa mergem inainte. Noi inca suntem la etapa de tragicomedie. Noi inca nu am depasit tragicomedia, moldovenii, mamele la Italia, rusii si alte chestii. Dar eu am certitudinea ca va veni ziua aia in care filmele noastre vor putea fi comparate cu filmele mari”. 

Potrivit actorului, filmele Carbon si Pandemia.md sunt complet diferite. „Ele sunt foarte diferite ca subiect, ca tema, ca abordare. Nu le poti pune alaturi”. 

„Carbonul are mult mai multa publicitate. Si chiar bravo baietilor care s-au ocupat de promovare. Plus la asta, Jereghi la un moment dat isi cam plafonase numele, in urma cu cativa ani, la CNC. Noi ne-am prins la un moment dat ca Carbonul pur si simplu a sufocat Pandemia.md”. 

Tany Vander nu reactioneaza la critici pentru ca ele toate vin de la oameni „prosti”. Ce a publicat bloggerita pe retelele de socializare- VIDEO

Ambele filme au fost lansate cam in acelasi timp, ceea ce nu a fost o idee intocmai buna. „In mod normal, asta e ceva ok. Pentru Moldova asta nu e ok. In Moldova nu se intampla nimic cateva luni, dupa care au loc toate evenimentele intr-un weekend, pentru ca noi nu avem comunicare, noi nu vorbim intre noi. Producatorii ar trebuie sa se intalneasca si sa vorbeasca intre ei, sa se inteleaga cine lanseaza primul. In mod normal, aceasta ar fi fost o solutie viabila”. 

Potrivit actorului, el este multumit de ceea ce a iesit intr-un final. „Nu vreau sa par arogant, dar pentru piata locala eu sunt un actor foarte okay. Nu mi-e rusine sa zic asta”. 

Fii stilata si in perioada rece a anului! Afla de la stilista Alina Caraus care sunt cele mai actuale accesorii pe care trebuie sa le porti in sezonul toamna/iarna 2022-2023 - VIDEO

Are Moldova film? „Cu pasi foarte mici, Moldova incepe sa aiba film. Si eu sper ca noi nu ne vom opri aici si sper ca oamenii care fac film o sa inceapa sa se inteleaga intre ei, sa vorbeasca intre ei”.  

Articole din aceeasi categorie