26.07.2022
Fotografie de familie! Nicola Peltz - intr-o poza rara alaturi de bunica sa care a implinit 94 de ani - FOTO

Nicola Peltz, in varsta de 27 de ani, a postat pe pagina sa de Instagram imagini emotionante cu ocazia zilei de nastere a bunicii sale. De asemenea, in postare, actrita a scris cateva cuvinte calde pentru bunica ei care a implinit 94 de ani.

„La multi ani cu ocazia implinirii celor 94 de ani, regina noastra! Zambetul tau este atat de contagios incat lumineaza lumea. Te iubesc din toata inima", a scris Nicola.

Afla cu cine a inselat-o Morgenstern pe Dilara. Vezi cum arata tanara in varsta de 21 de ani - FOTO

Actrita a distribuit si un videoclip dragut in care Brooklyn o felicita pe bunicuta.„La multi ani, te iubesc atat de mult”, ii spune el lui Claire Peltz.

Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

„Este o onoare sa fiu aici de ziua ta. Esti atat de uimitoare, arati atat de grozava astazi. Iti multumesc ca m-ai lasat sa intru in familia ta minunata.”, a continut Brooklyn.

Potrivit Hellomagazine, Brooklyn si Nicola au sarbatorit ziua de nastere a bunicii actritei impreuna cu familia ei. De asemenea se zvoneste in presa internationala ca cei doi s-au distantat de parintii celebri ai lui Brooklyn, Victoria si David Beckham.

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie