26.07.2022
Afla cu cine a inselat-o Morgenstern pe Dilara. Vezi cum arata tanara in varsta de 21 de ani - FOTO

In aceasta primavara, Morgenstern si sotia sa au anuntat ca se despart. Acestia au fost casatoriti doar cateva luni. Dupa cum a explicat Dilara, ei s-au despartit pentru ca nu se mai intelegeau. 

Putin mai tarziu, insa, au inceput sa apara si alte detalii legate de despartirea cuplului.S-a aflat ca interpretul a inselat-o pe Dilara. Mai mult ca atat, Morgenstern a mentionat ca nu vede nimic rau in asta, caci el nu considera acest lucru o tradare. 

Anastasia Reshetova este insarcinata? Ce imagine si mesaj a publicat vedeta pe pagina sa de Instagram - FOTO

Cu toate acestea, Dilara avea alte viziuni asupa casniciei - ea nu l-a putut ierta si, prin urmare, cuplul s-a despartit. 

Acum a devenit cunoscut faptul ca inselarile rapperului erau sistematice. Potrivit Telegram canalului „Svetskie Hroniki”, rapperul a inselat-o pe sotia sa cu o tanara in varsta de 21 de ani, Daria Platonova. 

Zvonurile despre relatia dintre Morgenstern si Daria inca nu au fost confirmate oficial, insa, pe blogul ei personal, tanara a facut o mica aluzie despre acest lucru. Cand a fost intrebata daca a avut relatii intime cu Morgenstern pentru bani, Daria a raspuns: „Nu”, fara a intra in detalii. 

Platonova se pozitioneaza ca blogger si antrenor. In mediul online insa, au aparut zvonuri ca tanara se ocupa cu escorta. 

Un fost coleg de-al lui Alexei Navalinii a aflat unde se ascunde acum amanta lui Putin, Alina Kabaeva. Afla detalii

In ciuda despartirii si a motivelor acesteia, Morgenstern si Dilara au ramas in relatii bune si continua sa comunice. Mai mult ca atat, cei doi se vad des si petrec timpul impreuna. 

Articole din aceeasi categorie