17.04.2021
Fiica milionarului, Gianluca Vacchi, a fost supusa unei interventii chirurgicale majore la doar 6 luni. Fetita s-a nascut cu o patologie a fetei. "A fost atat de curajoasa, calma si dulce prin toate acestea, incat ma face atat de mandru sa fiu tatal ei!"

Anul trecut, Gianluca Vacca, in varsta de 53 de ani, cunoscut sub numele de „Milionarul dansator”, a devenit tata pentru prima data. Gianluca si iubita lui Sharon, au o fiica, cu numele deosebit Blu Jerusalema.

La cateva luni dupa nasterea fiicei lor, parintii au recunoscut ca bebelusul s-a nascut cu o patologie a fetei, si anume cu "gura de lup”. De atunci Gianluca a spus ca fiica sa va fi supusa unei operatii.

Acum o zi, Vacchi, a spus ca fiica sa a suferit cu succes operatia grava. In blogul sau, a publicat o fotografie in care tine copilul in brate. Milionarul a recunoscut: este mandru de fiica sa, pentru ca la o varsta atat de frageda a trebuit sa treaca printr-o astfel de provocare. Si a fost atat de emotionat incat, in timp ce scria postarea despre operatie, nu putea sa-si retina lacrimile. 

Ce cadou a primit Sharon Fonseca de la Gianluca Vacchi de Valentine's Day. Valoreaza peste 200.000 de euro

"La inceputul acestei saptamani, am avut o interventie chirurgicala. A fost o saptamana foarte provocatoare si emotionanta pentru noi si va puteti imagina deja si pentru ea ... cand bebelusul tau trece prin ceva atat de grav, ca o interventie chirurgicala, ti se zguduie intreaga lume ca parinte. Ingerul nostru nu inceteaza sa ne uimeasca! A fost atat de curajoasa, calma si dulce prin toate acestea, incat ma face atat de mandru sa fiu tatal ei!

Cu lacrimi in ochi, iti spun ca inima mea se indreapta catre toti parintii care trec prin experiente urate legate de sanatatea bebelusilor! Acum suntem acasa. Suntem atat de recunoscatori si binecuvantati!", a scris barbatul.

Aproape 6 milioane de persoane s-au uitat la clipul cu fiica lui Gianluca Vacchi. Ce i-au facut micutei Blu Jerusalema

Fanii l-au sustinut pe Vacchi, pe iubita sa si pe fiica lor in comentarii si i-au urat fetei o recuperare rapida.

Gianluca Vacchi (53 de ani) si Sharon Fonseca (26 de ani) s-au intalnit in urma cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiica dintr-o relatie anterioara, pe Ginevra Mavilla, nascuta in iulie 2002. Averea italianului este estimata la aproximativ 350 milioane de lire.

Rasfat total pentru iubita milionarului Gianluca Vacchi! Sharon Fonseca a implinit 26 de ani

Articole din aceeasi categorie